Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ez mien pci foglalat az...

Ez mien pci foglalat az alaplapomon?

Figyelt kérdés

két hónapja vettem egy számítógépet és integrált vieókártya van benne és már szeretnék komolyabb játékokal játszani.Akkor már a keretbe nem fért bele a videókártya. Beirtam google keresőbe az alaplapom nevét és kiadja a képet. Most a számítógép boltba hogy kell kérni mien tipusu a csatlakozó mer állitólag ismerősöm szerint van három féle és neki sincs fogalma róla mien. az aida csak annyit ir hogy pci express.Itt van a kép az alaplapról.

[link]

2017. aug. 3. 16:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Rendes PCIe x16-os port van ott, amibe minden videokártya megy. Bár tényleg létezett többféle port, a többibe már vagy 15 éve nem gyártanak videokártyákat. Ha akarnál, akkor se tudnál olyan kártyát venni újonnan, amit nem tudsz használni.
2017. aug. 3. 16:50
 2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod én azért voltam zavarba hogy én egyszer ismerősömnél ugyan ezt a tipusú gépbe tettem egy hálókártyát mer a villám tönkre tette neki és én jó 10 évig agp foglalatu videókártyáim voltak és én ugytudtam hogy a pci az kék szinű ez meg más és ezért nem tudtam hogy most mivan.
2017. aug. 3. 16:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Ne keverd a PCI és a PCIe kártyákat/foglalatokat!
2017. aug. 4. 13:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Lehet bármilyen színű, a formája számít. AGP-s kártyákat már nagyon régen nem gyártanak.
2017. aug. 4. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!