Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha szószerint...

Nemtom93 kérdése:

Mit csináljak ha szószerint semmilyen játék nem indul a gépemen?

Figyelt kérdés
Az lenne a problémám hogy windows xpm van és szószerint nem indulnak el rajta a játékok. De nehogy azt higgyétek hogy én a gta 5 próbálom letölteni. De még azok A játékok sem indulnak el amire oda van írva hogy minimum rendszerkövetelmények windows xp de semmi Letöltöm telepítem jól csinálom a telepítést letölteni ugye nem olyan Nagy dolog de ki ír valamit hogy töltsem le letöltöttem utána újra letöltöttem, telepítettem Utána valami mást talál ki mindig kitalál valamit Én elég béna vagyok A gépekhez ezért létszíves érthetően de A legjobb az lenne hogy lépésről lépésre írnátok le.
2017. aug. 2. 23:30
 1/4 anonim ***** válasza:

Kellene tudnunk hogy mit ír a gép.

Kellene tudnunk hogy milyen konfig

2017. aug. 2. 23:44
 2/4 anonim ***** válasza:

Ezzel az infóval sokra nem megyünk.

De szavaidból úgy vettem ki, hogy egyik sem eredeti (pl "próbálom letölteni"); ha már töltögetsz, akkor azt a némi leírást nem ártana elolvasni... crack megvolt?

Illetve akár eredeti, akár nem: minden más megfelel a minimum rendszerkövetelménynek?

Driverek, illesztőprogramok telepítve vannak?

Amíg nem pontosítasz, nem mondod meg, hogy mit ír ki... senki se fog neked tudni segíteni

2017. aug. 2. 23:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Mi lenne ha esetleg vennél egy nem kőkorszaki gépet, amire legalább egy win 7-et lehet tenni?
2017. aug. 3. 00:03
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem csak az operációs rendszert kell nézni a követelményeknél hanem hogy milyen hardvereid vannak

De tegyük fel hogy megvannak a minimális rendszerkövetelmények és mégsem indul el semmi.Ebben az esetben az lesz a legjobb ha újratelepíted a gépet és a drivereket is.Ez garantáltan megoldja a problémát.Persze ha crack hiba miatt nem indulnak el a játékok az más kérdés

Jó lenne kipróbálni először is egy gyári játékot a gépeden,van eredeti játékod gépre?Próbáld azt feltelepíteni és elindítani.Továbbá az se ártana ha leírnád milyen géped van,proci,videókártya stb

2017. aug. 3. 01:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!