Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Üdv! Windwos 10 frissítés...

Üdv! Windwos 10 frissítés után behülyültek a játékok! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Win 10 volt a laptopomon, amin a gta 5, assassins creed, maximum grafikán mosolyogva ment. Tegnap a win 10 frissítette magát. Ma pedig a gta 5 minimum grafikával indult el. Ez már furcsa volt, átállítottam max-ra, de még csak mediumra is, és teljesen irányíthatatlanul szaggat.

Elindítottam az assassins creedet, amiben, hogy ha szétnézek, akkor esik szét a kép, illetve ez is irányíthatatlan. Mintha az egér is túl érzékeny lenne. De semmit nem változtattam rajta. A win 10 frissítés okozta mindezt? Mit tegyek?

Előre is köszönöm a választ!

2017. aug. 2. 13:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Fent van a videó kártya driver? Milyen laptop?
2017. aug. 2. 13:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Jó kérdések. Gondolom (ha előtte működött) fent volt a megfelelő videókártya driver. Szerintem indíts egy keresést driver frissítés után. Lehet az a gond, ez viszont azt jelentené hogy ez nem a rendszer hibája, csak az elavult driver okozza. Nekem pl frissítésnél volt ilyen, befrissítettem az amd kártyám driverét és 1-3 fps-em volt a lolban.... a lolban... A béka segge alatt van annak a gépigénye és mégis fps dropom volt. Viszont ha driver gond és nem találsz frissítést akkor nincs mit tenni amég nem jön driver frissítés.
2017. aug. 2. 14:40
 3/7 anonim ***** válasza:
Amikor 1-3 fps-em volt akkor nekem az előtte használt verzióra visszaállás segített. Ha nem rég frissítettél azt is megpróbálhatod, hogy visszaállsz az előtte használt verzióra.
2017. aug. 2. 14:42
 4/7 A kérdező kommentje:
A driverek rendeben vannak. És azt hol tudom vsszaállítani?
2017. aug. 2. 15:06
 5/7 A kérdező kommentje:
Megtaláltam, de ilyenkor max az veszik el, amit azóta változtattam a gépen? Nem törlődik semmi?
2017. aug. 2. 15:18
 6/7 anonim ***** válasza:
A-a. Én csak arra gondoltam, hogy egy régebbi verziójú drivert raksz fel ami stabilan működött. De a rendszer visszaállítás is segíthet már ha van a frissítés előttre pont.
2017. aug. 3. 10:50
 7/7 anonim ***** válasza:

1.Szedd le a Win10-et,

2.Tedd fel a Win7-et,

3.Ha Kaby Lake procid van a januári telepítőt tedd fel és felejtsd el a frissítést (kapcsold ki).

2017. aug. 31. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!