Cs:go hirtelen fps droppok, megoldás?
A géped milyen??
Mert nekem is voltak FPS gondjaim..gyenge a géped, Nuken, infernon azért kevés az fps-d mert ezek nagyobb mapok, mint egy dust 2..
Első vagyok!
Hát igen fontos a Driver is.Milyen videókártyád van?Ha Nvidia töltsd le a Geforce Experiencét és az majd mindig jelez az Nvidia legújabb Driveréről.
Második vagyok:
Ha fut a DriverBooster, aki ne indítsd el a CS-t, előtte mindenképpen zárd be a programot feladatkezelőből, ugyanis az iObit-es termékek VAC detected-ek!!!
Nemis kell oda Driverbosster.(Első vagyok)
Minden Driver megvan az oldalán.Ha AMD-d van akkor az AMD Oldalán megtalálod a legfrissebb drivert, ha Nvidiád, akkor felmész az Nvidia oldalára és ott lesz a legújabb Driver, Ha Intel akkor meg az Intel oldalán ilyen egyszerű..Jó hogy szóltál második, mielőtt használná valamelyik csgo-s haverom driverboostert, szólok neki nehogy VAC-ot kapjon xDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!