Sos! Mi baja lehet a telomnak?
Figyelt kérdés
Mama adott nekem hnap gyakszira gombát de azt ellfelejtette mondani hogy lassan vigyem és itthol vettem csak észre hogy a szatyorba kicsit kiborult a dobozból a gomba leve! A telomba is belement! Próbálom bekapcsolni de se kép se hang! Többször is próbáltam bekapcsolni 2x is rezgett! Micsináljak? Próbáltam az aksis részt kiszedni, a pin kódos kártyát is, megtörölni az egész telot nedves törlőkendővel utánna meg wc papírral szárazra de semmi. Kész vége? Ennyi volt? 2-3 éves Lg, egyik legjobb telom volt, szeevizbe nem merem beadni egyrészt sok idő mire megcsinálnák nekem meg már a héten kéne, csütörtökre, másrészt meg nem csak hogy nem lesz kész addig, de a szervizre nincs pénzem, csak max. 1 uj 10-20e s okostelóra mert most kezdtem gyakszibol a kessemet férretenni és még csak 30e m van na!2017. júl. 30. 22:39
1/7 A kérdező kommentje:
Amijor meg megpróbálom most bekapcsol pár másodpervig rezeg de semjit se csinál!
2017. júl. 30. 22:40
2/7 A kérdező kommentje:
*amikor *bekapcsolni *másodpercig *semmit
2017. júl. 30. 22:41
3/7 anonim válasza:
Szerintem kinyiffant. Próbáld meg kiszárítani és aztán bekapcsolni. Amúgy milyen telefon?
4/7 A kérdező kommentje:
Hát már egy 2-3 éves Lg, de ezt leirtam, már nagyon a végét járja! Ha próbálom bekaocsokni időnként mintha rezegne de se kép se hang! Ez jo vagy rossz? Hogy kell kiszárítani és az mennyi idó kb?
2017. júl. 30. 23:36
5/7 anonim válasza:
Ha ki is szárad oxidálódtak az alkatrészek. Nagy csoda lenne, ha valaha még normálisan működne.
6/7 A kérdező kommentje:
Az biztos! Oxidálódás az rozsdásodàst jelent nem?
2017. júl. 31. 12:31
7/7 anonim válasza:
Ha túl is élte volna a gombalevet, azzal, hogy kapcsolgattad ki-be, megástad a sírját. Vegyél búcsút a telefontól. A következőt pedig tartsad távol mindennemű folyadéktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!