Számítógép teljesítmény romlása?
A gépem: Gigabyte GTX 750 TI 2Gb, Intel Core i5-2400, 12 gb DDR3 Ram, Windows 7 Ultimate SP 1.
Jelentősen romlott a játékélmény. Pl.: AC:Syndicate eddig mediumon ment 35fps körül, de most full lowon is csak 19-22 körül van. Felraktam ultrára (csak kíváncsiságból) és mindössze 3-4 fps volt a különbség a full lowhoz képest. Ugyan ez a SW: Battlefrontnál, ultrán játszottam edddig stabil 40-50 fps-el most még full lowon is csak alig érem el a 30-at. A driverek a legfrissebbek, viszont +4gb ramot nemrég építettem be. Sem a márkája , órajele, időzítése nem külömbözik az eddig bentlévőktől. Mi lehet a probléma?
Érdemes lenne akkor mégis megpróbálni hogy mit mutat ha kiveszed a ramot esetleg biosba ránézni nem e állítja be másként ha bent van mind a kettő, ha be tudsz szerezni egy régebbi vga drivert akkor arra is rápillanthatsz, nem mindig az újabb a jobb :/
Ebben a melegben még a hőmérsékletek is fontosak lehetnek, mert ha nagyon magas a hőmérséklete képes vissza venni a teljesítményét, paszta képes megszáradni, érdemes takarítani , újra kenni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!