Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem lehet letölteni a...

Zolcsák László kérdése:

Miért nem lehet letölteni a játékot xbox 360 ra? Részeletek lent.

Figyelt kérdés
Megvettem a Forza Horizont Xbox 360 ra G2a-n és sikeresen beaktiváltam de mikor kiadta a letöltést akkor én nem tölöttem le kiléptem, h majd később letöltsem de mikor újra le akartam tölteni már nem volt ott az, h letöltés ilyenkor mit lehet tenni?

2017. júl. 28. 17:40
 1/2 anonim ***** válasza:
A g2a nem hivatalos, másodkézből származó kulcsok eladásával foglalkozó oldal, amelyek között lehetnek lopottak is. A szolgáltató nyilván észrevette és letiltotta a kulcsot. Reklamálj a g2a-nál.
2017. júl. 28. 18:17
 2/2 anonim ***** válasza:

Amikor beírod a kódot a gép kiírja, hogy mit kapsz érte és le kell okéznod. Ha ezt nem teszed meg és kilépsz, akkor nem használtad még fel a kódot. Próbáld meg újra beírni esetleg. Ha felhasználtad a kódot akkor valahol a settings / account részen (sajna nem emlékszem, már régen 360aztam) van egy olyan hogy download history. Abban benne van minden amit valaha letöltöttél és újra le is töltheted.

Még egy dolog lehet ami eszembe jut. Mintha előző év végén megszüntették volna a Forza Horizon 1 támogatását. Ami azt jelenti, hogy digitálisan lehet hogy már nem elérhető. Nem tudom ilyenkor mi van a kódokkal.

2017. júl. 29. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!