Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A Facebookon lehet látni, ha...

A Facebookon lehet látni, ha megnézed valaki képét!?

Figyelt kérdés
Elvileg ha a naphoz teszed ki a képet akkor lehet. De mi az a nap? Légyszi magyarázzátok el ezt nekem, mert van egy csaj és ha észreveszi, hogy nap, mint nap az ő képeit nézegetem, akkor ráb***sztam! Köszi.

2017. júl. 28. 16:42
 1/7 anonim válasza:
100%
Ugyanezt nyomozom
2017. júl. 28. 16:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem hallottam még, hogy lehetne, pár vírusos kamu oldal ígérgetésén kívül, de amúgy van ám külön tini kapcsolatok kategória...
2017. júl. 28. 16:49
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez a napom hulyeseg a messenger alkalmazasban van, oda is tolthetsz fel kepet. Ott elvileg lehet latni, hogy ki nezte meg a feltoltott kepet. Keress ra google-on.
2017. júl. 28. 16:53
 4/7 anonim válasza:
100%
Nem lehet, csak azt látja, mikor kiraksz egy képet messengerben a napodnak. Vannak az üzeketek felett kicsi képek, mellettük, hogy "Felvétel a napodhoz", és akkor te is kirakhatsz oda képet, ami 24 óráig lesz látható. Aki azt megtekinti, azt te látni fogod, de adatlapon a kepeidet, ha nézi valaki, azt nem tudod lekövetni.
2017. júl. 28. 16:55
 5/7 A kérdező kommentje:
Hú! :D Most egy 4 tonnás kő esett le a szívemről! Köszi srácok, ment a zöld kéz!
2017. júl. 28. 16:58
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

De igen, visszanézhető.

A képre ha rámegy valaki, akkor ott a like szám mellett ott lesz az is, hogy "seen by xyz". Az szintén kattintható. Ha arra rákattintunk, akkor lehet látni mindenkit, aki konkrétan kinagyítva megnézte a képet.

2017. júl. 28. 21:19
 7/7 A kérdező kommentje:
#6 Fú bazzeg! 😨
2017. júl. 28. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!