Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan kell bekapcsolni a...

Hogyan kell bekapcsolni a feliratot?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy másoknak ez nagyon egyszerűnek tűnhet, de én épp csak annnyir értek a számítógépekhez, ami a minimál. Itt az írja, hogy a CC-gombbal, de az fogalmam sincs, hogy hol van. Valaki tudna segíteni? Fontos lenne...
2017. júl. 28. 15:56
 1/7 A kérdező kommentje:
És még annyit, hogy ez bármilyen videólejátszónál működik vagy csak egyeseknél?
2017. júl. 28. 15:59
 2/7 anonim ***** válasza:
WMP-nél nem automatikus. jobb lejátszóknál igen. VLC Player, POT Player...pl. A film és felirat azonos néven kell legyen. Milyen film ez amúgy? Avi, Dvd? mkv?
2017. júl. 28. 16:01
 3/7 A kérdező kommentje:
Online nézem a filmet, vidtome lejátszóval. Itt lehetséges a felirat bekapcsolása vagy esetleg valami másnál?
2017. júl. 28. 16:08
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha van felirat, akkor az választható a beállításoknál gondolom. Feljön egy menü, a lehetséges feliratokkal. De konkrétan nem tudom. Tedd id e a linkjét...
2017. júl. 28. 19:52
 5/7 A kérdező kommentje:
nem tudom csatolni a linket sajnos, mert nem engedi elküldeni. A srnet-en nezem a Tronok harca sorozatot vidtome lejatszoval. Remélem ezzel segítettem...
2017. júl. 28. 22:10
 6/7 anonim ***** válasza:

a pont helyébe írjál pontot

. >>>> pont

2017. júl. 28. 22:22
 7/7 A kérdező kommentje:
2017. júl. 28. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!