Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért csinálta ezt a laptopom?

Miért csinálta ezt a laptopom?

Figyelt kérdés
Jó egy hónapja ment tönkre a vinyó, azonnal cserélve lett. Azóta tökéletesen működött, nem volt vele semmi probléma, egészen a mai napig. Szólt a zene + meg volt nyitva a böngésző, mire hirtelen azt vettem észre, hogy minden előjel nélkül leállt. Kék háttéren fehér betűkkel feldobott egy szöveget, ami azzal kezdődött, hogy "a problem has been detected", de nem tudtam végigolvasni, ugyanis szinte azonnal újraindult a gép. Feldobta az opciókat (csökkentett mód, stb.), én elindítottam normál módban, most ugyanúgy gond nélkül működik. Azonban ezt a hirtelen leállást nem tudom hová tenni. Bárkinek bármi ötlet, hogy mi okozhatta ezt?

#Windows #leállás #laptop #ellopták a családomat
2017. júl. 28. 14:20
 1/3 pinkpancser ***** válasza:
A BlueScreenView progi jó eséllyel meg tudja mondani mi okozta.
2017. júl. 28. 15:23
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, utánanézek :)
2017. júl. 28. 15:54
 3/3 anonim ***** válasza:
Amugymeg tudod hogy kékhalál volt!!!
2017. júl. 29. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!