Működni fog a Windows ha a HDD-t átrakom másik gépbe?
Figyelt kérdés
Ha esetleg nem tudnék belépni a BIOSba mert rossz gombot nyomok akkor a Windows be fog tölteni? Mert mielőtt újrateszem szeretném megnezni a hőmérsékleteket hogy minden jó-e.2017. júl. 28. 12:25
1/5 anonim válasza:
"Működni fog a Windows ha a HDD-t átrakom másik gépbe?"
- 99,9%, hogy nem.
Melyik Windows?
2/5 anonim válasza:
Ha azonos hardver környezet, azaz azonos gépek közt viszed egyikből a másikba akkor igen.
Ha eltérő alaplap, hardver környezet, akkor nem.
3/5 anonim válasza:
Ez olyan 50-50%. Láttam már olyat, hogy Windows XP túlélt egy alaplapcserét és csak a drivereket kellett telepíteni, de az is előfordulhat, hogy totál összeomlik a rendszer (mondjuk ez a valószínűbb).
4/5 A kérdező kommentje:
Értem akkor ha rossz billt nyomok reset :D
2017. júl. 28. 14:31
5/5 AntZ válasza:
Nekem a windows 7 túlélte, hogy másik gépen telepítettem fel. Először lefagyott, de a következő újraindításnál elindult, és kis idő múlva kiírta, a hardware változások miatt indítsam újra. Ha újabb windows-od van, az nagy eséllyel el fog indulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!