Hogyan lehet a fejhallgató zsinórját (vagymianeve:""D) kiegyenesíteni?
Figyelt kérdés
Mint a képen,van ilyen része a fejhallgató zsinórjának,ilyen csavart, de emiatt picit rövid és kényelmetlen. [link]
Valahogy kilehet picit egyenesíteni,úgy hogy ne legyen baja?
#fejhallgató zsinór #egyenesítése
2017. júl. 27. 16:07
1/9 anonim válasza:
inkább vegyél egy egyeneset! vagy egy jack-hosszabbítót.
2/9 anonim válasza:
Forrásban lévő vízbe mártod pár percre, és némileg kiegyenesedik.
4/9 Dongaben válasza:
Csak házi "barkács" tippet tudnék adni... Keresel egy elektromos kábelt, aminek a külső burkolatát végigvágod hosszában, és kiveszed a benne lévő drótokat. Az üres burkolatba beleteszed a csavart kábelt kiegyenesítve, majd szigszalaggal rögzíted. Csúnya lesz, az biztos...:) Én csak a jack dugó tövénél, pár Cm-t szoktam rátenni, hogy ne törjön a kábel.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) De akkor lehet tényleg az a legegyszerűbb ha veszek egy másikat. :)
2017. júl. 27. 17:39
6/9 Dongaben válasza:
Vagy inkább az "Ipor Sircer" által ajánlott 2-300 Ft-os jack hosszabbító...
7/9 A kérdező kommentje:
Ez lehet hülye kérdés lesz, de hogyan tudja meghosszabítani? Mármint a fejhallgatómnak kettő jack vége van (jujj,nagyon nemtudom ezeket a neveket,kifejezéseket,bocsi :"D ), de ha jól látom ezek a hosszabítók egy ilyenből állnak, vagy esetleg van két végű is? De amúgy jól hangzik nagyon, főként,hogy ilyen olcsó. :D
2017. júl. 27. 21:54
8/9 anonim válasza:
Lehet, hogy azért van kettő jack dugó a fejhallgatódon, mert mikrofonos. Ha ez így van, akkor egyszerűen 2 db hosszabbítót veszel.
9/9 A kérdező kommentje:
Lol, hogy erre nem gondoltam! Oké,teljesen logikus. Köszönöm,hogy ilyen normálisan válaszolgattatok a fárasztó kérdéseimre!
2017. júl. 28. 07:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!