Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan kell a felugró, villogó...

Hogyan kell a felugró, villogó reklámokat végleg letiltani a számítógépről?

Figyelt kérdés

Filmek/sorozatok közben is visszaugranak, hiába x-elem ki. Rém idegesítő.

Kérem mindenki egyszerűen fogalmazzon, nem vagyok programozó. Néhány műveletet el tudok végezni, vagy be tudom írni, de a komolyabb szakkifejezéseket nem ismerem.

Köszönöm a segítséget!

2017. júl. 26. 16:38
 1/10 anonim ***** válasza:
Google Chrome alá töltsd le az adblock kiegészítőt.
2017. júl. 26. 16:42
 2/10 Dongaben ***** válasza:
Korábban az "AdBlock" reklámblokkoló programot használtam. Amióta teljes értékű vírusirtót telepítettem, azóta nem kell... Nézz utána a "Reklámblokkoló" programoknak.
2017. júl. 26. 16:47
 3/10 anonim ***** válasza:
Hirdetésblokkoló kiegésztőt (plug-int) keress! Az Adblock a legismertebb, de van más is.
2017. júl. 26. 16:54
 4/10 A kérdező kommentje:
További segítséget kérnék. Beírtam a google keresőbe, hogy adblock. Ki is adta az oldalt, amin zölddel az van írva, hogy :hozzáadva. De a reklámok továbbra is jönnek. Továbbá olyan is van, hogy : Ezt az elemet letiltották a chrome-ban. Mellette: elem engedélyezése, de az meg nem csinál semmit. Tippek? Köszönöm!
2017. júl. 26. 16:56
 5/10 anonim ***** válasza:
Újraindítottad a böngészőt?
2017. júl. 26. 16:57
 6/10 A kérdező kommentje:
Fú, azt hogy kell? Ne nézzetek le, fél éve még a gépet se tudtam bekapcsolni. Ha lépésenként leírnád, nagyon hálás lennék.
2017. júl. 26. 17:03
 7/10 A kérdező kommentje:
Jól van, sikerült! Csak ki volt kapcsolva, de kisakkoztam. Mindenkinek köszönöm+ zöld pacsi!
2017. júl. 26. 17:32
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor is az adblock a legjobb ha van másik ilyen alkalmazás is van
2017. júl. 26. 19:08
 9/10 anonim ***** válasza:
Mindegy értitek
2017. júl. 26. 19:08
 10/10 anonim ***** válasza:

#8: Nem igaz. Az Adblock készítőjének lehet fizetni, hogy az adott hirdető reklámjait átengedje, és ezeket kézi hozzáadással sem lehet blokkolni. A Ublock Origin-ben nincs ilyen, kaptak is tőlem 20 dolcsit a jó munkáért.

Kérdező: ha a reklámblokkoló megoldotta a gondot, akkor szuper. De ha még ezután is jön egy-két felugró ablak, akkor erős a gyanú, hogy malware-el van fertőzve a géped, ilyenkor ajánlott lefuttatni az alábbi programok valamelyikét:

AdwCleaner

Spybot Search and Destroy

Malwarebytes

2017. júl. 27. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!