Hirtelen kikapcsolt a laptopom, a word dokumentum, amin dolgoztam megmarad?
Figyelt kérdés
Elszakadtak a laptopomnál pár hónapja a töltő részét odacsatoló kábelek belül, ezeket visszaforrasztották, újra használhattam a laptopot. Éppen naplószerűt írtam egy word dokumentbe, amikor véletlenül kicsit megrántottam a töltőt, és a laptop hirtelen kikapcsolt. A lényeg, hogy megint elszakadtak a kábelek, de ezek visszaforasztásakor nem sikerült elindítani a laptopot. Apu el fogja vinni a szerelő barátjához, aki több mint valószínű, hogy meg tudja javítani. Javítás után, ha bekapcsolják a gépet, hogy ellenőrizzék, hogy megfelelően funkcionál ott lesz a bekapcsolt word dokumentum, vajon? Mert nagyon nem szeretném, ha elolvasná.2017. júl. 24. 21:12
1/2 anonim válasza:
A 2003-as word óta van azt hiszem helyreállítási funkció.
Tehát ha elindítod a word-öt, akkor megkérdezi, hogy helyre akarod-e állítani a fájlt, amin dolgoztál.
De egyébként a bekapcsolás után nem lesz megnyitva a word, hiszen ha megszűnik a tápellátás, akkor kikapcsolódik teljesen a gép.
2/2 A kérdező kommentje:
Szuper, megnyugtattál, köszönöm.
2017. júl. 24. 21:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!