Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hová tűntek az olyan boltok,...

Hová tűntek az olyan boltok, ahol pár száz forintért lehetett helyben játszani konzolon és PC-n?

Figyelt kérdés
A 90-es években láttam ilyen boltot utoljára. Volt több TV és monitor egymás mellett és pár száz forintért egy óráig is lehetett játszani az általad kiválasztott játékkal. Tud ilyet valaki?

2017. júl. 24. 10:37
 1/8 anonim ***** válasza:
ezek kocsmák voltak inkább és onnan tüntek el ezek a gépek . Tényleg volt egy jó fillingje , még én is bele születtem , de szerintem ezeket is durván megadóztatták és inkább megszűntek .Kivéve ilyen siófok helyeken .
2017. júl. 24. 10:39
 2/8 A kérdező kommentje:
#1 Én konkrétan nem azokra gondolok, de jártam olyanokba is amit te írsz, ahol azok a klasszikus játéktermi masinák voltak. Azokat is szerettem és ja, volt hangulata valóban.:) Amit én írok ott síma videójáték gépekkel játszhattál egy megszabott ideig. Playstation-nel meg ilyenekkel és asszem 200 forint volt egy óra játék.
2017. júl. 24. 10:45
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem már mind kihalt az országban, úgyis "mindenkinek van otthon" alapon. Érdekes, mert pl. Dél-Koreában javában ezek mennek és tényleg van egy hangulata.
2017. júl. 24. 12:16
 4/8 anonim ***** válasza:
Gamer bárok. BarCraft, InGame, stb.
2017. júl. 24. 12:31
 5/8 Krisipoke ***** válasza:
Én beszéltem nemrég valakivel, aki a játékboltjában anno vezetett egy ilyen sarkot, és azt mondta, hogy azért kellett beszüntetni, mert elvileg nem volt legális tevékenység az ilyen jellegű dolog. Gondolom a többi is emiatt zárt be.
2017. júl. 24. 23:12
 6/8 anonim ***** válasza:
A klasszikus játéktermeknek már a kétezres évek elején sem ment jól. Egyre jobbak lettek az otthoni konzolok, internet elterjedt, már nem érte meg az itthon amúgy is nagyon elavult gépekkel teli játéktermekbe járni. Az utóbbi években újra kialakult egy ilyesmi közeg, de ezek inkább felnőtt közönséget céloznak meg és egyfajta kombinált szórakozóhelyek.
2017. júl. 25. 08:39
 7/8 anonim válasza:
Árkád termekre gondolsz. WestEndben volt egy nagyon hangulatos kis terem még évekkel ezelőtt is (meg ugye a pláza helyén is az volt még régen). Nem tudom, hogy létezik-e még. Érdemes elmenni és megnézni. Nagyon szerettem.
2017. júl. 25. 14:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Nagy valószínűséggel az ilyen helyekre is rászállt a NAV. Nem is olyan rég volt az is mikor a flippermúzeumra szálltak rá.
2017. júl. 27. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!