Van más olyan is rajtam kívül, aki egy informatikus egyetemi szak elvégzése után jött rá, hogy neki nem fekszik az informatika?
Bakker akkor te mit csináltál az egyetem 4-5 éve alatt? Ennyire nem voltál képben?
Általában az emberek úgy választanak iskolát, hogy lehetőleg több olyan dolgot tanuljanak, amit szeretnek is, mint amit nem!
Ez így szívás, az idő meg múlik!
...és mire jöttél rá az egyetem után, hogy neked mi az ami fekszik? (a szomszéd bögyösmacán kívül :-))
Hááát a főiskolákon és egyetemeken sokmindent tanítanak, nem csak azt, amit szeretnél... ...én sem csak programozást tanultam, mert a tanmenetet nem hozzám igazították... :-) ...azért tanítanak sokmindent, hogy aki nem tudja pontosan melyik területre is specializálja magát, az a kapott anyagokból eldöntheti. Látszólag pl a formális nyelveknek meg a diszkrét matematikának, meg a kalkulusnak nem látja a matematikusokon kívül más a hasznát... ...de mégis kialakít benned egyfajta logikus gondolkozást. Én még a helyedben nem adnám fel, lehet, hogy most csak kiégetnek érzed magad és fel kell töltődnöd, menj el nyaralni!
Esetleg elárulod, hogy melyik iskola volt ez?
A #3-as válaszadó nagyon igazat írt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!