Szeretnék új számítógépet venni, ami megbízható és legalább 10 évig BIZTOSAN nem döglik be. Mondanátok ilyet?
"már a 3. megy tönkre. Fél évig bírják."
???
Teljesen tönkremennek? Milyen tápo(ka)t használsz?
Köszi 3!
És 2:igen, teljesen tonkremennek
Ha tudni akarod miért csak annyit mondhatok... hát
Tápot nem adtam nekik. Nem csirkék.
Az informatika, így az erőforrásigények is napról-napra változnak. Nem biztos, hogy szar lenne 10 év múlva bármelyik eszköz, csak egyszerűen összességében lesz kevés az a specifikáció, abban a (kötelező) környezetben.
Amíg lokálisan használtuk a gépeket, ez a jelenség kitolódott, de az internetes környezet fejlődésével ezek a (rendszer)követelmények lettek a mértékadóak.
Így aztán Nostradamus legyen a talpán, aki a mai map megjósolja, hogy 10 év múlva te milyen géppel érzed magad jól.
"És legyen strapabíró."
Ha ez a legfontosabb, akkor valami Brand gépet ajánlok (természetes neves gyártótól) erre a célra. Azok biztosan lefutnak 10 évet, sőt...
Na, akkor mondj olyan laptopot drága kötözködő!
Biztos csak kötözködsz, mert már a kérdésemre nem tudsz megválaszolni, mert ahhoz már nincs tudásod.
Szóval ha tudsz segíteni, tudsz márkát, típust mondani laptopnál, akkor szívesen hallgatlak! :)
Utolsó: köszi, de azzal h vegyek brand new cuccokat, csak azt akarod mondani, h bár te se próbáltad ki, lehet h működni fog, de lehet, h nem? Csak azért, mert a márkája good, az nem azt jelenti, h a gép is pöpec.
Bocsi, bár azt nem írtam ki a kérdésbe, kicsit uhh sok lett volna, de saját tapasztalatokat várok. Akinek van olyan laptopja, az nyugodtan írja. Akinek nincs/nem is volt, az ne írjon. Természetesen én is tudok belekötni másokba, de azt hiszem a cél a segítségnyújtás lenne. Ha nem tudsz, ne felelj. Okoskodni bárhol lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!