Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ilyenkor melyik videókártyát...

HellBoy kérdése:

Ilyenkor melyik videókártyát alkalmazza a gép? (többi lent)

Figyelt kérdés

Az ASUS ROG GL752VW a kiszemelt lapos. Az egyik tesztben azt olvastam, hogy a procijába (i7 6700hq) intregált vga van, de kapott egy dedikált gtx 960m-t is.(mivel gamer laptop)

A kérdésem az lenne, hogy videók és játékok esetében is a GTX 960 lesz az alapértelmezett az oprendszer telepítés után vagy van valami teendőm a biosba? Ismerősöm azt mondta, hogy az ő HP laptopjában is van dedikált VGA, de az csak akkor kapcsol be ha kell.pl egy 480p-s videónál az intregált végzi amit kell

2017. júl. 17. 18:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem is egy integrált VGA-m van, és egy Nvidia dedikált!

Menny a Nvidia vezérlőpúltba, és ott betudod állitaní.Játékoknál automatikusan az Nvidiat használja, mert az erősebb.De belehet állítani!Alapból az integrált VGA használja az asztalt, videókat stb..Játék inditásánál ha jobb klikkelsz rá, akkor ott lesz, hogy futtatás grafikus processzorral, és ott kiválasztod az Nvidiát.Nvidia vezérlőpúltban a Physx-et is betudod állítani, hogy az a procit, vagy videókártyát használja

2017. júl. 17. 19:26
 2/3 anonim ***** válasza:
még azt is be lehet állítani hogy egyenként melyik kártya kapcsoljon be melyik játéknál . Laptopnál sokszor hiába állítod be simán hogy az erősebbet használja nem mindig kapcsol át .
2017. júl. 17. 20:20
 3/3 anonim ***** válasza:

Első vagyok!

Nvidia vezérlőpúlt>3D beállítások>3D beállítások kezelése>Program beállítások fül>Válassza ki a programot:Itt kiválasztol egy játékot.És ott lesz, hogy melyik videókártyát alkalmazza.

2017. júl. 18. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!