Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Paint tool saiban hogy lehet...

Valakicsaj kérdése:

Paint tool saiban hogy lehet úgy vonalat húzni hogy a vége és az eleje vékonyabb?

Figyelt kérdés
Van digitális táblám, ugyan olyan mint az unokatestvéremnek és neki úgy van beállítva, mindenhol kerestem, hogy hol lehet berakni de nem találtam...

2017. júl. 15. 23:33
 1/1 anonim válasza:
Nem mindegy az, hogy milyen gépen dolgozol. Nekem például volt egy régebbi gépem, amin ugyanazt a digitális táblát használtam a PTS-ra,( mint most, ) ott nem ment a szép egyenes ( "vékony végű" ) vonalak húzása. Azóta egy teljesen más gépen dolgozok ugyanavval a digitális táblával, és most már működik.
2017. júl. 17. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!