Melyik DVD író programmal tudok videoklip formátumú filmeket átmásolni DVD-re?
Figyelt kérdés
Letöltöttem filmeket videoklip formátumúak.Az egyik ismerősöm Nero-t ajánlotta mert neki azzal sikerült felmásolnia de nekem a Nero6-ot nem akarja telepíteni a gépem hibát ír ki,a Nero 9 meg nem írta fel a DVD-re.Próbáltam már átkonvertálni DivX-be meg már mindent kipróbáltam de az istenért sem akarja átmásolni DVD-re.Milyen jó DVD író programok vannak még a Nero-n kívül?2008. okt. 17. 21:34
1/3 anonim válasza:
2/3 anonim válasza:
A Nero-tól nincs jobb.Legalábbis én még nem hallottam róla.Esetleg próbáld ki ezt:
De szerintem a hiba inkább a te készülékedben van.Olyan fájlformátum pl nincs,hogy videoklip.A fájlformátum lehet pl wmw,asf,avi,mpeg...
3/3 anonim válasza:
Nem írtad, hogy hogyan akartad átmásolni. Lehet, hogy a video-DVD készítését választottad? Ha az adat-DVD készítését választod akkor bármit rá lehet másolni a DVD-re! Ha így se megy, akkor próbáld meg újratelepíteni azt a Nero verziót ami a gépeden van, ha ezután se lesz jó akkor próbálj egy másik verziót vagy ugyanazt egy másik CD-ről telepíteni! A gépen lévő Néro-t az újratelepítés előtt el kell teljesen távolítani a gépről, mert különben hibaüzenet fog megjelenni! Ha ezután se lesz jó akkor sajnos valószínűleg hardware problémád van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!