Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » IPod Shuffle vélemények?

IPod Shuffle vélemények?

Figyelt kérdés
Véleményeket szeretnék, tervezek venni egy iPod Shuffle-t. 2 GB tárhely mire elég? az iTuneson ingyenes zenék vannak?

2017. júl. 13. 00:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem, nem ingyenesek a zenék. Vagy előfizetsz, vagy megveszed.
2017. júl. 13. 01:10
 2/3 anonim válasza:
Előnyös, hogy kicsi, ideális futáshoz, vagy csak úgy az utcán. Hátránya, hogy csak Itunes-al tudsz rá zenét tenni (tehát a saját mp3 zenéidet), ami csak Windows-on működik. Valamint ugye kijelző híjján, nem látod a zeneszámokat, illetve az akku töltöttségi szintjét. Igaz a 4. generációsnak máe van mini kijelzője, de szerintem az miatt nem éri meg ráfizerni plusszba.
2017. júl. 20. 02:40
 3/3 anonim válasza:
2. vagyok. Ja és a tárhely szerintem elég, ha tudod otthon cserélgetni a zenéket. Azért lássuk be, nem megy az ember akkora utakra általában, hogy 2 GB ne lenne elég. Persze, ha minden zenédet együtt szeretnéd tudni, akkor nem elég. :) Hátrány még, ha letörlöd az Itunes-t, vagy újra rakod a gépet, az Ipodot újra kell szinkronizálni, vagyis elvesznek a zenék rajta.
2017. júl. 20. 02:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!