Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows 10 frissítés régi...

Windows 10 frissítés régi winchesterrel, de új alkatrészekkel?

Figyelt kérdés
Van nekem egy win 7-es gépem.Akarom fejleszteni,de az új vinyó mellett meg akarom hagyni a régit is.win 10-re akarok frissíteni,de nem akarom újrarakni a gépet(ha lehet).Tudom e frissíteni úgy,hogy minden új benne,de a régi vinyón rajta van a win 7?Vagy ha nem akkor pendriveról kell újraraknom?Tudtok segíteni?

2017. júl. 12. 23:24
 1/2 Koplárovics Béci ***** válasza:

Nem nagyon szereti a Windows, ha kicseréled alatta a hardvert. Ha el is indul és tudod telepíteni az új hardverhez való drivereket, akkor is könnyebben bizonytalanná válik. Arról nem is beszélve, hogy a W7->W10 frissítés sem megy olyan jól, nekem legalábbis több helyen volt már probléma belőle, hogy a programok nem jól működtek frissítés után (hiányzó ikonok, lassú működés, hibák). Szóval szerintem tiszta W10 telepítéssel SOKKAL jobban jársz. Van viszont egy Windos Áttelepítő nevű szolgáltatás mindkettőben. A W7-en ezzel le tudod menteni a megfelelő adatokat (megcsinálja automatikusan, de érdemes válogatni a helymegtakarítás miatt), a W10-en pedig ezeket vissza tudod tölteni, és megadja, hogy szerinte milyen plusz programokat kellene telepítened.

Pendriveról érdemesebb telepíteni, egyszerűbb, mint DVD-zni.

2017. júl. 13. 06:49
 2/2 A kérdező kommentje:

Rendben

A válaszodat nagyon szépen köszönöm!!!

2017. júl. 13. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!