Milyen számítógép márka kéne nekem ezek alapján? 14/l
Új számítógépet szeretnék venni mert a régi folyton elromlik ugyanis már 8 éves.
Játékon és azon kívül hogy megnézek valamit a neten másra nem is kéne. Ezek a játékaim: Sims 3, Star Stable Online, és Alicia Online. Milyen tipusú/ márkájú gép kéne nekem ahhoz hogy ezeket bírja? Használt gépről szó se lehet csak zsír újról. Az ár max 120 ezer Ft lehet. Válaszokat előre is köszönöm! :D
Ui.: Sajnos a jelenlegi gépem adatait nem tudom mert jelenleg is el van romolva! xD
Csak a márkáját: Super Writemaster ( vagyis azt hiszem ez az )
Proci: Pentium g4560 ~21K
Alaplap: MSI H110M pro ~15k
Táp: FSP HEXA+ 400W ~11k
Ram: Kingston hyperx fury 1x8GB 2133hz ~21K
HDD: Western Digital blue 1TB 7200rpm ~14K
Gépház:Aercool v3x evil ~7k
Videókártya: SAPPHIRE Radeon RX 550 Pulse 2GB GDDR5 ~27k
Ez így 116ezer. Ha van ismerősöd aki össze tudja rakni akkor jó, ha nincs akkor elviszed valami számtech boltba és párezerért összerakják. De akár te is megpróbálhatod nem nehéz. :D Jah az alaplaphoz valószínű hogy kell BIOS frissítés, anélkül nem fog elindulni a proci miatt szóval azt mindenképpen vidd el boltba ott megcsinálják.
"Használt gépről szó se lehet csak zsír újról."
Ezzel a döntéssel dobsz ki kb. 30 ezer Forintot az ablakon :)
Egyébként előre összerakott gépet sosem éri meg megvenni. Alkatrészenként kell, úgy ahogy #3 is írta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!