Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért akadnak azok a játékok...

Miért akadnak azok a játékok is amiket gond nélkül vinnie kéne a számítógépemnek? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

A számítógépem specifikációi:

AMD Phenom II X4 955 3,20GHZ, Gigabyte GA-MA785G-UD3H alaplap,

4GB DDR2, 500GB SATA HDD, LAN, 4+2xUSB2.0, DVD író,

500W N-Power táp, Ati Radeon HD4670 512MB DDR3, hangkártya.

Főképpen akkor akadoznak a játékok ha olyan helyen vagyok ahol több a karakter (emberek,állatok stb) és ahol több fény van. Legalábbis én így vettem észre.

De ezek mind olyan játékok voltak (Mass Effect 2, Batman Arkham Asylum, Mass Effect 1, The Walking Dead stb) amiknek megnéztem a gépigényét és össze vetettem az enyémmel és minden esetben az jött ki hogy 55-60 FPS-el kéne futniuk gond nélkül. Mondjuk A Mass Effect 1 és 2 nem akadt hogyha éppen küldetésen voltam csak az olyan részeknél ahol nagyobb szabat téren kellett mozognom. Több játéknál is tapasztaltam ezt.

Úgyhogy mostmár végképp nem értem mi a probléma...

2017. júl. 12. 07:27
 1/7 A kérdező kommentje:

Ja és még annyi hogy: 230V-s a tápegység, de nekem 250V-s tápkábelem van, és azt használom. És észrevettem hogy a gépház ott ahol a tápegység van eléggé meleg és viszonylag hangos is működés közben.

Ez probléma? Köze lehet a játékok kadásához?

2017. júl. 12. 07:32
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nézzél hőfokot játék közben, lehet most jobban melegszik valamid mert nyár van.
2017. júl. 12. 07:52
 3/7 anonim válasza:
0%
Szerintem a 250V tápkábel túlterheli a tápot (230V) [W=watt] és amiatt laggolnak
2017. júl. 12. 10:42
 4/7 anonim ***** válasza:

A tápkábel lehet 1000 Voltos is, az csak annyit mond, hogy mekkora maximális feszültség alatt lehet használni.

Nézd meg, hogy mi miatt van a probléma. Figyeld játék alatt a processzor és videokártya terhelést valamint a RAM használatot.

2017. júl. 12. 11:09
 5/7 CspCsj ***** válasza:

"500W N-Power"

Na ezt cseréld le megbízhatóbbra.

[link]

2017. júl. 12. 11:43
 6/7 anonim ***** válasza:
4gb ram? Minimum 8 kell!
2017. júl. 13. 06:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Ilyen videokártya mellet a +4 GB RAM nem igazán hozna érezhető javulást, szerintem.
2017. júl. 13. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!