Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nem értem az infóórát! :S...

Nem értem az infóórát! :S Valaki elmagyarázná nekem a lényegét, hogy értsem is?

Figyelt kérdés

Most olyanokat veszünk, mint szakasztörés, oldaltörés, élőfej, élőláb, meg valami páros-páratlan oldal, tartalomjegyzék beszúrása, de az egészet nem értem! Valaki el tudná nekem részletesen magyarázni? Nemsokára írunk, és nem értek semmit... Gőzöm sincs, mi ennek a lényege, és jó lenne legalább 4-est írni.

(gyakorlati lesz, nem írásbeli, egy adott szöveget kell így formázni)

2010. máj. 21. 13:20
 1/8 A kérdező kommentje:
Ja, meg lábjegyzet. Hogy kell ezeket formázni, beszúrni, stb.?
2010. máj. 21. 13:21
 2/8 anonim ***** válasza:

[link]

EZ a nagy office súgó oldala itt megtalálod a választ!

Ha nem akk vegyél fel msn: dl.mr.he3@gmail.com

(ha nem ezzel kapcsolatban keres valaki, akkor letiltom szóval ne is próbálkozzatok kérdésen kívül)

2010. máj. 21. 13:27
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem veszlek fel, a kérdésre itt kérek választ, nem MSN-en.
2010. máj. 21. 13:55
 4/8 A kérdező kommentje:
Amúgy ez rosszabb, mint a tankönyv, nem érted, hogy nekem magyarázat kell, egy ember, és nem egy szakzseni íráspróbálkozása?
2010. máj. 21. 13:56
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem passziánzozni kéne órán hanem figyelni.
2010. máj. 21. 14:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Majdnem ugyanúgy megy minden, mint a cseten a neved formázása. Az a kicsi, ami nem olyan, az lesz a -1 jegy. Ott gondolom tök jól megy...
2010. máj. 21. 14:33
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
F1 > Súgó. A hülyéknek találták ki. A sors fintora, hogy pont az idiótáknak nem jut eszébe használni.
2010. máj. 21. 16:11
 8/8 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat! hát, pasziánszozni nem igazán tudok, belőled a lelkiismeret beszélt! várj... van neked olyan?..

amúgy már tudom, mit hogyan kell, nem szorulok idióták segítségére! kösz az előttem levő bunkó válaszokat! csáááááááá :D

2010. máj. 24. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!