Miért nem tudok facebookra regisztrálni?
Nem, nem vagyok teljesen hülye, webes regisztráció azért még megy. Viszont, szombaton facebookra be akartam regisztrálni, megadtam az adataimat, megkaptam a megerősitő email-t, az abban szereplő gombra rá is kattintottam, bejött egy oldal, hogy szükség lesz biztonsági okokból egy fotó feltöltésére, amin jól látható az arcom, ez is megtörtént. (tényleg saját képet raktam föl, nem kamu regisztrációt csináltam)
Aztán jelezte a honalp, hogy hamarosan felveszik velem a kapcsolatot, ez volt 2 napja. Meddig kell még várni? Ha megpróbálok belépni, azt irja ki, hogy blokkolva van a profilom.
Ez hanyadik regisztrációd? Mert ha van már egy Fb felhasználód akkor valószínű azért nem engedik, töröld a régit és hajrá az újjal.
Aztán lehet hogy még túl fiatal vagy az életkorod alapján.
köszi a választ, első regisztrációm, az életkoromnak is stimmelnie kell (30).
Van egy céges fb oldalam, de ott semmilyen saját adatom nincs megadva. max annyi, hogy ismerősöknek volt hogy chatben bemutatkoztam azon keresztül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!