Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi lehet a címe ennek a műsornak?

Mi lehet a címe ennek a műsornak?

Figyelt kérdés

Még 2002-2004 körül ment a minimaxon műsorzárás után. és számítógépes játékokkal foglalkozó műsor volt. Sok jó játékot mutattak benn gta III, medal of honor stratégiai játékok.

Kicsit retróznák, de alig voltam 10 éves, így nem tudom hogy keressek rá a műsorra.

Valaki tudja mire gondolok?

2017. júl. 10. 16:33
 1/2 anonim ***** válasza:

Lehet csak nekem van speciális Google keresőm, de ha beírod a szavakat amik a kérdés támpontjait adják...

Google: számítástechnika műsor minimax, 3. találat:

[link]

"Ekkoriban indult az első magyar számítástechnikai televíziócsatorna, a GameOne, ami este 8 órától adta műsorát. 2001 augusztusában a név ITV-re módosult, majd 2003-ban, a csekély érdeklődésre való tekintettel megszűnt, a csatorna a Minimax-szal osztott csatornán ment 20.00-tól 6.00-ig."

Arra amúgy elenyésző az eset hogy onnan bármi fennmaradt és most elérhető lenne.

2017. júl. 10. 16:46
 2/2 A kérdező kommentje:
Ennyi tökéletesen elég köszönöm.
2017. júl. 10. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!