Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows 7 alatt, ha beallitok...

Windows 7 alatt, ha beallitok egy Loopback Adaptert, es megadom a kivant IPcimet, a halozatkezelo "Ismeretlen Halozat"-ot ir. Miert van ez?

Figyelt kérdés

Picivel tobb info:

hozzadaom az uj hardvert, azaz Microsoft Loopback Adapter

telepites utan a Halozatkezeloben meg is jelenik a "Local Area Connection 2", a tulajdonsagait bongeszve, valoban az a loopbak adapter

ha rakattintok, elojon a Statusz ablak... ott katt a Tulajdonsagokra, majd erre: "Internet Protocol Version 4(TCP/IPv4)", es beirom az IP-t amit hasznalni szeretnek, es subnet mask-nak 255.255.255.0-t... ahogy elvileg kene...

megis miutan mentem, "Unidentified Network" es "No Network Access"...

Restart nem segit, sem az adapter ujratelepitese...

2010. máj. 21. 05:16
 1/2 anonim ***** válasza:
Minek kell loopback adapter? Sose értettem mi ennek a lényege... :P
2010. máj. 27. 18:28
 2/2 czibles ***** válasza:

én sem értem, hogy minek neked, de te tudod. ha kell, akkor kell...

bármi IPt nem adhatsz neki. ha 255.255.255.0 az alhálózati maszk, akkor az IP első 3 oktetjének azonosnak kell lennie.

pl: te géped IPje: 192.168.1.1

akkor a loopback nem lehet 208.38.48.7, mert akkor nem fogja látni. (kivéve ha route-ol felé a win7, de win-ről van szó tehát nem hiszem...)

próbálj egy 192.168.1.195 -ös IP címet.

2010. máj. 27. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!