Windows 7 alatt, ha beallitok egy Loopback Adaptert, es megadom a kivant IPcimet, a halozatkezelo "Ismeretlen Halozat"-ot ir. Miert van ez?
Picivel tobb info:
hozzadaom az uj hardvert, azaz Microsoft Loopback Adapter
telepites utan a Halozatkezeloben meg is jelenik a "Local Area Connection 2", a tulajdonsagait bongeszve, valoban az a loopbak adapter
ha rakattintok, elojon a Statusz ablak... ott katt a Tulajdonsagokra, majd erre: "Internet Protocol Version 4(TCP/IPv4)", es beirom az IP-t amit hasznalni szeretnek, es subnet mask-nak 255.255.255.0-t... ahogy elvileg kene...
megis miutan mentem, "Unidentified Network" es "No Network Access"...
Restart nem segit, sem az adapter ujratelepitese...
én sem értem, hogy minek neked, de te tudod. ha kell, akkor kell...
bármi IPt nem adhatsz neki. ha 255.255.255.0 az alhálózati maszk, akkor az IP első 3 oktetjének azonosnak kell lennie.
pl: te géped IPje: 192.168.1.1
akkor a loopback nem lehet 208.38.48.7, mert akkor nem fogja látni. (kivéve ha route-ol felé a win7, de win-ről van szó tehát nem hiszem...)
próbálj egy 192.168.1.195 -ös IP címet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!