Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Tomb Raideresek! Szerintetek...

Tomb Raideresek! Szerintetek melyik a jobb rész?

Figyelt kérdés
Tomb Raider 2013 vagy a Rise Of the TR? Az előbbi meg van nekem és egyszerűen imádom. Gondolkodtam, hogy megvenném a másik részt is, de félek, hogy csalódnék benne. Melyik résznek jobb a cselekménye, a története? Melyik izgalmasabb? Utóbbinak milyen hosszú a játékmenete?
2017. júl. 8. 22:38
 1/2 anonim ***** válasza:

A Rise of the TR olyan mint az előző, csak hosszabb. A 2013-as nagyot ütött, nekem leesett az állam. Ehhez képest a Rise nem hozott újat, szóval meglepetés nincs, de ez is élvezetes. Sok puzzle, szép grafika, harc állatokkal (itt medve főleg)és a vége iszonyúan pörög. A történet ugyanolyan jól ki van dolgozva, mint az előzőnél és van hozzá magyarítás.

Az egyetlen negatívum, hogy rosszul optimalizált játék, hatalmas fps zuhanásokkal helyenként.

Én kétszer végigtoltam, szerintem érdemes megvenni ha szeretted az előző részt.

2017. júl. 8. 23:04
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Igen, imádtam a 2013-as részt. Már párszor ki is vittem, de még nem untam meg. Érdekesnek hangzik akkor az újabb rész. :)
2017. júl. 9. 06:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!