Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Vibernél a 'megtekintve'...

Vibernél a 'megtekintve' jelző mit takar ez elérhetőségi állapot helyén?

Figyelt kérdés
Már egy ideje megváltozott az egyik frissítéssel a név alatti állapotnál hogy a elérhető helyett, azt írja ki hogy megtekintve: xy perce. Na ez most mit takar? A beszélgetésünket nyitotta meg utoljára ennyi perce? Vagy csak a viber alkalmazást használta ennyi perce? Mondjuk másnak ennyi perce írt utoljára a alkalmazásból?Remélem értitek mire gondolok... Ez azért fura mert mondjuk van akivel már egy napja nem beszéltem, de mégis azt írja ki az állapotánál hogy megtekintve mondjuk 14 perce..
2017. júl. 7. 18:15
 1/2 anonim ***** válasza:
"Nem elérhető, mellesleg már láttad a profilját."
2017. júl. 7. 18:26
 2/2 anonim válasza:
Erre lennék én is nagyon kíváncsi. Szerintem a látta ...perce biztosan nem azt jelenti, hogy a kettőtök beszélgetésébe lépett be, hanem inkább azt, ha kapott bárkitől egy üzit, akkor azt akkor nézte meg. Szerintem ez nem túl jó, mert mégis kinek miköze van hozzá, hogy ki mikor kapott esetleg valakitől is üzenetet. Ha le lehetne tiltani, hogy lássam, már megtettem volna.
2017. szept. 3. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!