Új monitort vennék, nem lenne ez a 32 colos túl közeli 90-100cm-ről nézve?
Jelenleg egy 7 éves Samsung 2033HD monitorom. 1600*900-as felbontás, 20 colos. Néha már picinek érzem és kevésnek is a felbontását. Szóval gondoltam picit szintet lépek ezen a téren. Feltétel volt kiválasztásnál, hogy IPS panel, 144Hz, 21:9-es képarány és lehetőleg ívelt legyen a kijelző. Viszont a probléma, hogy ezen feltételek mellett nem találok 34 colosnál kisebb monitort, ami be se férne a mostani helyére, de már megbarátkoztam a gondolattal, hogy átalakítom a szekrényt emiatt.
Amit kinéztem új monitort egy 21:9 képarányú ívelt, 144Hz-es, 34 colos, IPS LG monitor:
Kérdésem az lenne, hogy 90 cm-ről nézve nem kéne zavaróan jobbra-balra mozgatnom a fejem, hogy rá tudjak kattintani a jobb és bal oldali dolgokra is? Valakinek tapasztalata esetleg ilyen téren? Zavaró lenne vagy inkább jobb lenne távolabbról nézni?
Amit linkeltél annak köze nincs ahhoz amit írtál.
De gondolom erről van szó igazából:
90 - 100cm-ről még megfelelhet.
Igen arról van szó. Bocsi, csak egyszerre 3 is meg volt nyitva és véletlenül rosszat másoltam ki. :S
Köszi a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!