Gta 5 crash SOS? Miért csinálja ezt?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Az lenne a problémám , hogy a gta 5 mindig ki crashel mikor behozom a játékot... De miért csinálja azt hogy ha refreshelem a képernyőt vagy 3x szoval ha nem a játékra van klikkelve akkor megy jól meg nem is akad meg semmi. De mikor visszaklikkelek egyből kiirja hogy leált a játék. A gta 5 nem eredeti, de kellene hogy menjen ,mert már több gta 5 el is ezt csinálta!
2017. júl. 7. 07:20
1/2 anonim válasza:
"A gta 5 nem eredeti, de kellene hogy menjen ,mert már több gta 5 el is ezt csinálta!"
Tehát egyik se indult el, de kéne mennie? :D Szerintem ez alapján, pont hogy nem kéne. Vedd meg Steamről, próbáld ki, hogy az megy-e, aztán ha nem visszakérheted a pénzedet. Ha jól tudom, 2 óra játékidő alatt engedi.
2/2 A kérdező kommentje:
Az volt a baj hogy bedugva hagytam a kormányt....
2017. júl. 8. 18:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!