Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Prestigio telefonon hogyan...

Prestigio telefonon hogyan kell bekapcsolni a hívószám küldést?

Figyelt kérdés
Amikor én hívok másokat, akkor rejtett számot mutat. Már sok oldalt megnéztem és olyanokat találtam, ahol azt írják, hogy a kagyló ikonnál kell a Beállítások > Hívásbeállítások > További beállítások > Hívóazonosító parancsra menni. A kagyló ikon megvan, a beállítások megvan, hívásbeállítások is, de további beállítások nincsenek. Itt megáll a dolog. Tud valaki ebben segíteni? Köszönöm előre is!

2017. júl. 5. 12:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Gondolom android. Ez esetben amit te leírtál az jó elérési útvonal. Valahol hívásbeállítások/hívás menüben van az További beállítások néven. Ott kell, hogy megtaláld.
2017. júl. 5. 16:27
 2/5 A kérdező kommentje:

Sajnos, nincs ilyen menüpont.

Már azon gondolkozok, hogy visszaküldöm a telefont, mert így senki nem veszi fel nekem a hívásomat, mindig sms-t kell küldözgetnem, hogy én vagyok az.

2017. júl. 6. 10:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Próbáld a telefonkönyvben/hívásnaplóban a beállítások között keresni akkor ezt a funkciót. Ha ott sem találod meg akkor nincs több ötletem...
2017. júl. 6. 13:21
 4/5 A kérdező kommentje:

Szó szerint több órás keresés után megtaláltam. Leírom, hátha másoknak segítségére leszek:

Zöld/kék kagylónál híváselőzmények -> jobb felül 3 pötty -> Beállítások -> Telefonos fiók -> kiválasztod, hogy melyik SIM-ről van szó -> További beállítások -> Hívóazonosító

Köszönöm a segítségeket!

2017. júl. 7. 12:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Írtam, hogy hívásnaplóban/telefonkönyvben keresd. Gondoltam hogy akkor valahol ott található. :D Fura lett volna ha ott sem találod meg.
2017. júl. 7. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!