Ma vettem egy ps2-öt a piacon 2000-ért. Eladó ott helyben gyorsan kitakarítótta full jó volt meg minden. Itthon rádugtam a tvre bekapcsoltam. 1perc múlva bejött de nem túl bíztatóan:
A SONY logó elcsúszott és a COMPUTER ENTERTANIEMT meg ilyen bugos volt. Újra indítottam. A SONY izébizé jól ment tovább is ment. Majd ez a Playstaion logó Elkezdett vibrálni. Kikapcsoltam majd be. Örültem mert jól ment ez a SONY intró. Utána behozta a játékot. És újraindult a cumó. Mi ez?
2017. júl. 4. 18:20
1/8 anonim válasza:
2000 forintos piaci playstation 2
2017. júl. 4. 18:50
2/8 anonim válasza:
Ez egy occsó piaci sz.r amit rádsóztak....
2017. júl. 4. 19:01
3/8 anonim válasza:
Még ma is 15 20 ezer között megy el egy ilyen. Szerinted?
2017. júl. 4. 19:03
4/8 A kérdező kommentje:
Mai generáció.. -.- A csávó ott mondta hogy ezt vette 35.000-ért. Mostanába nem ér már ennyit. Megmutatta eredeti dobozát ott volt rajta az árcédula. Megmutatta a papírjait. Teljesen EREDETI.
2017. júl. 4. 20:13
5/8 anonim válasza:
És azt is megmutatta hogy működik? ;)
2017. júl. 4. 20:34
6/8 A kérdező kommentje:
Hát igen. Mondtam neki hogy először megszeretném nézni hogy működik e. Azt mondta hogy azt nem lehet. Itt kezdett gyanús lenni. De mondtam hogy akkor megyek innen a fenébe. És ilyen szomorú fejeket vágott ott. Utána vissza mentem és azt mondta ha nem jó 3 hónapig vállal kártérítést és ha nem jó akkor holnap vissza vihetem pont annál a standnál adott egy telefonszámot de kisípol. Meg nem is volt ott. Tehát ezt bebuktam. Valaki tudna egy ilyen szervízt mondani?
2017. júl. 4. 20:43
7/8 anonim válasza:
A "mai generációdnak" teljesen egyértelmű, hogy ennyiért piacon nem szabad venni ilyesmit. Normál esetben semmit, ami elektronikai.
Hagyd az egészet a fenébe, nem fog működni. Kidobtál 2000 Ft-ot az ablakon, fogadd el, emészd meg. Az a PS2 nem működött már akkor sem, amikor eladásra bocsájtotta.
2017. júl. 4. 22:41
8/8 A kérdező kommentje:
Jó igaz. Nem jutott eszembe. Igazából... mehet a gyűjteményembe :D Dobozzal eggyütt mehet a polcomra :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!