Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Lehet ettől valami baja a...

Lehet ettől valami baja a monitornak?

Figyelt kérdés
Amikor gépelek, főleg amikor gyorsan gépelek, akkor látnia monitoron hogy egy kicsit (1-2mm-t) rezeg, vagy remeg, vagy lötyög nem tudom hogy fogalmazzak az asztal miatt. Gondoltam, hogy egy asztalossal csináltatok hozzá egy támasztékot, az talán megoldaná ezt a gondot, mert hát gyárilag ilyen ez az asztal, elég nagy, de nincs normálisan kitámasztva, így a gépeléstől már remeg rajta a monitor. Csak azért nem szeretnék csináltatni, mert engem nem zavar, illetve csak nem úgy nézne ki az asztal, mint gyárilag. Ha a monitornak nem tesz kárt hosszú távon, akkor engem nem annyira zavar, de még meglátom. Szerintetek?

2017. júl. 2. 17:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Szarik rá a monitorod hogy kicsit remeg, az semmit nem jelent, épp azért remeg mert van benne némi lötyögés hogy remegésként vezesse el a rázkódásokat és ne pedig feszüljön ami sokkal rosszabb.
2017. júl. 2. 21:00
 2/2 Hominida ***** válasza:
Igaza van az előzőnek annyiban, hogy ha a monitor himbálózik (hiszen végül is azt csinálja), akkor az esetleg szögletesebb rázkódásnál jobban jár. De a monitor támasztéka, csuklója elfáradhat tőle, jobb lenne az asztalt merevebbé tenni valamivel.
2017. júl. 2. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!