Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Digitális Miskolc pályázaton...

Digitális Miskolc pályázaton kapott laptopot újra telepíthetem szerintetek?

Figyelt kérdés
Kerestem oldalakon, de sehol nem találtam választ rá, van rajta valami program ami (pár ember szerint) figyeli, hogy mit ügyködsz rajta, ha újrarakom ez is eltűnik szóval nem tudom, hogy újra lehet-e rakni.

2017. júl. 2. 11:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha ugyanazt az oprendszert teszed rá akkor semmi gond nem lehet.
2017. júl. 2. 11:42
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2017. júl. 2. 11:56
 3/3 tabaki ***** válasza:

Attól függetlenül, hogy nincs közelebbi ismeretem a témáról: A felügyelőprogram az én tudomásom szerint is létezik, és a letakarítása szerződésszegésnek minősül. Mivel azonban az újratelepítés bármikor szükséges lehet, erre nyilván van valami rutineljárás, amelyet a pályázat szervezői javasolnak ilyen esetben. Szerintem elsőként náluk érdeklődj.

[link]

2017. júl. 2. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!