Fejhallgató beállítása fps lövöldékhez?
Figyelt kérdés
Tökéletesen működött a fejhallgatóm,viszont tegnap újra lett rakva a windows,és most nem úgy megy. Gondolok itt arra, hogy pl CS GO-ban, ha tőlem jobbra egy ellenfél megmozdult, eddig kifogástalanul hallottam, és tudtam rá reagálni, de most nagyon halkan, és összevissza jönnek a hanghatások, egyszerűen nem tudom megmondani, melyik hang honnan jön. Megoldás?2017. jún. 30. 20:26
1/2 anonim válasza:
Töltsd le a fejhallgatónak a driverét és frissítsd is le. Utána kalibráld meg igényeidnek és jó lesz. Nekem a Kraken pro "15 megjegyezte a beállításokat úgy, hogy már 2 éve nincs letöltvw driver és nem is frissítettem azóta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!