Kollár Noel kérdése:
Kerdesem az lenne, hogy eredetileg pc-re kitalalt, tervezett jatekot lehet e androidot futatto tabletre letolteni, jatszani vele?
Figyelt kérdés
2017. jún. 30. 18:33
11/14 anonim válasza:
Amiket átírnak, azok egész jól futnak (GTA VC és SA jut eszembe így hirtelen, nemigen játszogatok, ezeket is csak kipróbáltam egy vénülő Xperia Z-n). Érdemes playen körülnézni. Meg persze egyszerű kereséssel többre lehet menni.
12/14 anonim válasza:
Akkor megint visszaértünk az első válaszomhoz. Még valami?
13/14 A kérdező kommentje:
Hálás vagyok a valaszokert☺
2017. júl. 2. 00:05
14/14 anonim válasza:
Az "értelmes játék" kifejezésbe is inkább belekötöttek, holott érezhető hogy én egy mai játékra gondolok amivel te hajlandó lennél játszani. A gond az hogy más platformra - oprendszerre - írt játék elviekben csak emulátorban futtatható de mivel egy tablet nem egy erőmű ezért az erre képtelen elfogadható minőségben. Ahhoz hogy egy játék futtatható legyen emulátorban elég nagy tudásbeli különbségnek kell lennie az eredeti gép - amire írták a progit - és aközött amin futtatni akarod. Magyarán amin futtatni akarod annak sokszor gyorsabbnak kéne lenni ahhoz hogy az a progi normálisan fusson. egy C64-es vagy Amiga gépre írt progi gond nélkül fut egy mai átlagos PC-n mert megvan a nagyobb sebesség, de egy nem túl régi PC-s játékot nagyjából semmin nem tudsz emulálni mert ahhoz bivalyerős gép kéne a tablet meg ugye nem az...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!