Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Automatizálás (PLC, robotkarok...

Automatizálás (PLC, robotkarok) vagy WEB (PHP, HTML, JS, vagy DRUPAL, WordPress) vagy PROGRAMOZAS (JAVA, stb) folyt?

Figyelt kérdés
Automatizálás (PLC, robotkarok) vagy WEB (PHP, HTML, JS, vagy DRUPAL, WordPress) vagy PROGRAMOZAS (JAVA, stb) vel lehet tobb penzt keresni valamint legkonyebben elsajatitani valamint elhelyzkedni - hogyan sorolnatok ezek a kriterium szerint az 1-es csoportokat, szakmákat?

2017. jún. 29. 20:36
 1/2 Szirty ***** válasza:

Ez a dolog nem olyan mint amikor vásárolsz a boltban: azt az árut veszed le a polcról, amelyik tetszik.

Az automatizálás merőben eltérő a webes fejlesztéstől és a java programozástól. Köszönő viszonyban sincsenek egymással.

Teljesen más.

Meg kell ismerni mindhármat hogy kiderüljön melyik jön be neked. Mert nem úgy megy hogy azt tanulok meg amit akarok. Tehetség nélkül nincs jó szakember!

Melyik keres jobban?

Bármelyik! Kertész is tud jól keresni ha igazán jó szakember!

2017. júl. 2. 19:55
 2/2 -Igazmondó- válasza:

Őszintén? Mindegyikkel jól lehet keresni, kérdés, hogy melyiket szereted jobban.

Személy szerint most végeztem az automatizálással, azonnal kaptam munkahelyet, és nagyon szeretem csinálni. PLC programozás, van benne robotika elég.

Tudnod kell, hogy nem a legkönnyebb ebben a szakmában egyből jól elhelyezkedni, de imádni való munka. Eléggé nehéz elsajátítani és jól megérteni, de megéri. Mozgalmas, változatos, programozol, megy a gép, kicsit kábelezhetsz is, namármost ez csak egyik része. A szabályozás része és a mikrovezérlők meg a másik. Azt is nagyon szeretem, de az jelenleg csak hobbi szinten.

Webbel volt dolgom, de sosem szerettem. Szerintem könnyű megtanulni, de rengetegen vannak már, akik tudjak. Biztos van elhelyezkedési lehetőség, kérdés, hogy mennyire éri meg, hogy egész nap a gép előtt kuksolsz, és semmi fizikait nem készítesz.

A programozásból inkább az android-ra, vagy IOS-re térnék ki, mert ezekből van tapasztalatom egy kevés. Ez már egy kicsit mozgalmasabb, jól fizetett munkakör. Persze mivel ebből is már rengetegen vannak, ezért lehet, hogy az indulás nehéz. Amúgy az egésznél az, türelmesnek kell lenni, és rengeteget kell tanulni, hogy a ranglétrán felküzdhesd magad. Elhelyezkedési lehetőség bármelyikből több van a humán szakokhoz viszonyítva és jobban is fizetnek. Én ennyit tudnék hozzáfűzni. Remélem jól döntesz! ;)

2017. aug. 22. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!