Szeretnék venni 1 új PC-t, de mindenféleképpen részletfizetéssel, találtam 1 oldalt ez mennyire megbízható illetve a gép mennyire jó játékokra?
Figyelt kérdés
Nem ismerem a computerimperiumot, azt se tudom ,hogy mennyire lenne jó 1 ilyen összeállítás, ezért szeretnék segítséget kérni.
Tudom ,hogy részletfizetésre nem érdemes venni, de csak úgy tudom megoldani, illetve azt biztosan tudom fizetni, nem okoz gondot, de most van szükségem a gépre. Köszönöm a válaszokat előre is.
2017. jún. 29. 16:19
1/9 anonim válasza:
300 000 ft-ért én Ryzen processzorral és más táppal vennék gépet. Amúgy az ipon-on és az Aqua-nál is van részletfizetési lehetőség.
2/9 anonim válasza:
ahogy első írja . Ha már részletre akarsz valahonnan gépet venni akkor ipon vagy pcx legyen az , mert ez az imperium túlárazott gépeket el és az árához képest gagyi minőséget is képvisel.
3/9 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, összeraktam pcx-en meg iponon is, de jobb ár nem jött ki, nem is beszélve arról, hogy GTX1060 6 GB nincs is ha jól látom
2017. júl. 4. 00:51
4/9 anonim válasza:
akkor szrul raktad össze.250 ezerből kell ki gyere pcx-nél.
nem ismered azt sem hogy minőségi tápegység!!!
5/9 anonim válasza:
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi, de 277 és hiányzik SSD meghajtó illetve memória és merevlemez is rosszabb, mint amit kiraktam ahhoz képest nem jön ki az ár csak több
2017. júl. 6. 15:43
7/9 A kérdező kommentje:
Na meg a ház is
2017. júl. 6. 15:44
8/9 anonim válasza:
ssd -vel vagy 2 tb hdd -vel tudod kérni. Nem kapsz mind2- őt bele ez a csavar. Az a kuka tápegység ami a gépbe van semmit nem ér . Illetve a ház sem jobb annál mint amit én választottam . De te tudod .. az hogy milyen az alaplap a kutyát nem érdekli .
9/9 A kérdező kommentje:
Egyet értek a táp nem jó, viszont a háznál arra gondoltam ,hogy azt nem csatoltál hozzá :) és úgy 277, hogy ház nincs benne
2017. júl. 7. 09:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!