7 hónap alatt mennyire lehet elsajátítani a szoftverfejlesztés fortélyait egy OKJ-s képzésen?
Figyelt kérdés
Valamint el tudok vele helyezkedni, ha végeztem? (Az angolom elég jó.)2017. jún. 28. 19:28
1/7 anonim válasza:
szerintem ez pont az a terület ahol egy okj-s papír nem meg győző egy munka hely számára. Ha most egy kőművesről lenne szó vagy asztalosról akkor még okés lenne . Mért nem mész el festőnek ?
2/7 A kérdező kommentje:
Gúnyos, kiéreztem, de az sem lenne rossz, mivel inkább humános vagyok.
2017. jún. 28. 20:23
3/7 anonim válasza:
vannak azért alapjaid ? Okj-s képzésből ez felső fokú? Érettségid gondolom meg van .
4/7 A kérdező kommentje:
Egy nagyon minimális informatikai rálátásom van csak. Igen, az érettségim megvan, az a képzésen való részvétel feltétele.
2017. jún. 28. 21:16
5/7 anonim válasza:
sanszos. A programozó kreativitás nélkül olyan mint a jó rajzós térlátás nélkül .Szerintem inkább egy rendszer gazdai tanfolyamot végez . Mert tudom hogy egyből az van az észben hogy sok pénzt lehet keresni vele , de hát ha nem találsz munkát akkor meg semennyit .
6/7 anonim válasza:
A fiam 3 éve tanulja az egyetemen és még nagyon az elején jár pedig kitűnő tanuló. Ehhez viszonyíthatsz.
7/7 A kérdező kommentje:
#6 Jézus... Sejtettem, hogy ehhez még egy egyetemi alapképzés is kevés. :(
2017. jún. 29. 07:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!