Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Zaklatnak a facebookon egy...

Zaklatnak a facebookon egy kamu profillal mit tegyek?

Figyelt kérdés
Fel akarom jelenteni, de tudom, hogy kamu a neve meg a profilja is. Mit tudok tenni vele a rendőrségen? Tudnak ott segíteni? Csak szavakkal zaklatott, trágár kifejezésekkel, de kíváncsi vagyok ki az. Szerintetek tudnak segíteni a trendőrségen? Köszi 23 L

2017. jún. 27. 20:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán fogják magukat mozgósitani egy ismeretlen tettes ellen... a szolgátató meg iyen esetben , ( csak zaklatás ) nem köteles kiadni a személyazonosságát .
2017. jún. 27. 21:01
 12/16 anonim ***** válasza:
68%
Én a helyedben a saját facebook fiókomat törölném, annyi a hülye és beteg ember. De szerencsére nem vagyok annyira elvetemült, hogy fent legyek azon az oldalon.
2017. jún. 27. 21:02
 13/16 anonim válasza:
100%
Ne válaszolj, azonnal tiltsd le, és töröldd le a számod facebookról (ha fenn van). Szólj a szüleidnek, vagy valakinek.
2017. jún. 27. 22:04
 14/16 anonim ***** válasza:

Egy ismerősöm kiskorú fia hetekkel ezelőtt eltűnt. Azzal se foglalkozik komolyan a rendőrség. Szerinted a te "ügyed" hol van ehhez képest? Mit vársz tőlük? Nem fogják az egész mindenségüket mozgósítani csak azért, hogy te a szemébe nézhess egy hülye gyereknek.

Most látom, 23 éves vagy... kicsit furcsállom a látásmódodat. Nem bántásként, de azt hittem, hogy olyan 12 lehetsz, és ezzel nem vagyok egyedül: nyilván ebben a korban már nem tanácsolják egy érett nőnek, hogy szólj a szüleidnek.

2017. júl. 2. 10:11
 15/16 anonim válasza:
Kerdezo nekem hasonlo volt de en kerultem ki a rosszbol. Tortent ugyanis hogy megismertem egy lányt anno chaten, majd honapokon at beszelgettunk facebookon. Viszont neki sosem volt kepe, sem erelhetosege. Tekefonon ketesett de privat szamon.2ev utan akaetam vele talalkozni,nem akart erre oke, 3ev utan se kep, se tali, letiltottam. Ami neki nem tetszett feljentettek, engem meg behivtak zaklatesert a rendorsegre, momdtam hogy nem ismerem a csajt, ha egyaltalan csaj, de hogy, en biztos zaklatnam es stb. Es nyilvantartasba tettek ezert vagyis rabosiottak meg a level is megvan. Ez hanuarban tirtent, azota nem.merek kimozdulni.
2017. júl. 2. 11:40
 16/16 anonim ***** válasza:
87%

Az nyilván más, hogyha te illedelmesen bemutatkoztál a lánynak. Akkor ő már nem ismeretlen tettes ellen tehetett feljelentést. Szerintem ha ismeretlen tettesről van szó, akkor más a helyzet. Ill. más, ha kiskorú az illető...

Amúgy attól, hogy rabosítottak, az nem jelent semmit. Ha valóban csak annyi történt, és úgy történt, ahogy írod, akkor az egész már ment a fiókba, te is túl léphetnél rajta.

Max akkor fogják elővenni a dolgot, ha meztelenül mutogatod magad a játszótereken, de akkor is megmagyarázhatod, hogy az semmi se volt.

Viszont ha valahol betörsz, és otthagyod az ujjlenyomatodat, akkor nyilván gyorsan kopognak az ajtódon.

2017. júl. 3. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!