Zaklatnak a facebookon egy kamu profillal mit tegyek?
Egy ismerősöm kiskorú fia hetekkel ezelőtt eltűnt. Azzal se foglalkozik komolyan a rendőrség. Szerinted a te "ügyed" hol van ehhez képest? Mit vársz tőlük? Nem fogják az egész mindenségüket mozgósítani csak azért, hogy te a szemébe nézhess egy hülye gyereknek.
Most látom, 23 éves vagy... kicsit furcsállom a látásmódodat. Nem bántásként, de azt hittem, hogy olyan 12 lehetsz, és ezzel nem vagyok egyedül: nyilván ebben a korban már nem tanácsolják egy érett nőnek, hogy szólj a szüleidnek.
Az nyilván más, hogyha te illedelmesen bemutatkoztál a lánynak. Akkor ő már nem ismeretlen tettes ellen tehetett feljelentést. Szerintem ha ismeretlen tettesről van szó, akkor más a helyzet. Ill. más, ha kiskorú az illető...
Amúgy attól, hogy rabosítottak, az nem jelent semmit. Ha valóban csak annyi történt, és úgy történt, ahogy írod, akkor az egész már ment a fiókba, te is túl léphetnél rajta.
Max akkor fogják elővenni a dolgot, ha meztelenül mutogatod magad a játszótereken, de akkor is megmagyarázhatod, hogy az semmi se volt.
Viszont ha valahol betörsz, és otthagyod az ujjlenyomatodat, akkor nyilván gyorsan kopognak az ajtódon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!