Mért akad meg a játék?
Figyelt kérdés
resi 7 megy high-on stabil 40 fps-el első pályát végig viszem mikor másodikat viszem meg akad a játék pár másodpercre utána megy tovább és így tovább battlefield 1-el is igy vagyok első szint játszható második már nem gondoltam arra hogy addigra túl melegedne valamelyik alkatrész és direkt el kezdtem első pályáról de ott tökéletes de 2 iknál már nem mért van ez ? mert nem eredeti a gamek ?2017. jún. 23. 18:43
2/9 A kérdező kommentje:
6 GB
2017. jún. 23. 19:17
3/9 anonim válasza:
Játék közben nézd meg a feladatkezelőben, hogy mekkora a memória használat.
4/9 A kérdező kommentje:
hát gondoltam én is arra hogy meg telik a memóriám vagy is ramom de még full lowon is 800x600 felbontásban ? nevetséges
2017. jún. 23. 19:24
5/9 anonim válasza:
Nem sok köze van egymáshoz a kettőnek. A játék grafikája a videokártya VRAM-ját használja. A rendszer memóriába (RAM) teljesen más dolgok tárolódnak a játék alatt.
6/9 anonim válasza:
Kevés VRAM szokott ilyet okozni. Vedd lentebb a grafikát, meg a felbontást, ha még lehetséges, és nem vagy abszolút minimumon.
7/9 A kérdező kommentje:
1 gb vramom van 1 pályán akkor mért megy tökéletesen ? lejjebb vettem a grafot mindent le húztam amit csak lehetett akkor is csinálja
2017. jún. 23. 20:37
8/9 anonim válasza:
"1 pályán akkor mért megy tökéletesen"
Mert pl. ott kevesebb modellt, textúrát tárol a játék a VRAM-ban, mint más pályákon.
9/9 A kérdező kommentje:
akkor ful lowon is kevés neki 1 gb vram resi 7 nek ?
2017. jún. 23. 22:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!