Nem tudom hogy kell szkennelni! Leírná valaki?
ilyen nyomtatóm van: HP DeskJet 3630 All-in-One ( [link]
letöltöttem a használati útmutatót, de akkor sem sikerül. ezt írja:
Beolvasás számítógépre
Számítógépre történő beolvasás előtt ellenőrizze, hogy telepítette-e a HP által ajánlott nyomtatószoftvert.
A nyomtatónak és a számítógépnek csatlakoztatva és bekapcsolt állapotban kell lennie.
Dokumentum vagy fénykép beolvasása fájlba (Windows)
1. Helyezze az eredeti példányt nyomtatott oldalával lefelé a lapolvasó üvegére a jobb első sarokhoz
igazítva.
2. Kattintson duplán a nyomtató ikonjára az asztalon, vagy tegye a következők egyikét a
nyomtatószoftver megnyitásához:
● Windows 8,1: Kattintson a kezdőképernyő bal alsó sarkában megjelenő lefelé nyílbillentyűre,
majd válassza ki a nyomtató nevét.
● Windows 8: Kattintson a jobb gombbal a kezdőképernyő egy üres területére, kattintson a Minden
alkalmazás elemre az alkalmazássávon, majd válassza ki a nyomtató nevét.
● Windows 7, Windows Vista és Windows XP esetén: A számítógép asztalán kattintson a Start
gombra, kattintson a Minden program lehetőségre, majd a HP elemre, kattintson a nyomtató
mappájára, majd válassza ki a nyomtató nevét megjelenítő ikont.
de nekem eleve semmilyen nyomtató ikon nincs az asztalon. nem találtam sehol sem olyat ahol ír olyat hogy lap beolvasása. csak a vezérlő pultban tudtam az eszközök és nyomtatókba belépni de ott nincs ilyen hogy lap beolvasása. szóval nem ott kell szkennelni. amúgy a fénymásolás se sikerül egyedül csak a nyomatás. olyan béna vagyok hozzá...köszi előre is!!!
-Szerintem ha más nem egy CD-nek kellett jönnie vele, azon vannak a Meghajtóprogramok, az az alap ami kell mert ezek szerint a Windows nem tudta lekezelni alapból.
-Ha nincs CD akkor a gyáró honlapján Terméktámogatás helyen keresve tipusszám alapján megtalálható. Letölt, telepít.
- A használati utmutatónak kellene hogy legyen olyan fejezete, hogy Üzembe helyezés, Az eleje környékén. Általában ott szokott leírva lenni ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!