Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nem tudom hogy kell szkennelni...

Nem tudom hogy kell szkennelni! Leírná valaki?

Figyelt kérdés

ilyen nyomtatóm van: HP DeskJet 3630 All-in-One ( [link]

letöltöttem a használati útmutatót, de akkor sem sikerül. ezt írja:

Beolvasás számítógépre

Számítógépre történő beolvasás előtt ellenőrizze, hogy telepítette-e a HP által ajánlott nyomtatószoftvert.

A nyomtatónak és a számítógépnek csatlakoztatva és bekapcsolt állapotban kell lennie.

Dokumentum vagy fénykép beolvasása fájlba (Windows)

1. Helyezze az eredeti példányt nyomtatott oldalával lefelé a lapolvasó üvegére a jobb első sarokhoz

igazítva.

2. Kattintson duplán a nyomtató ikonjára az asztalon, vagy tegye a következők egyikét a

nyomtatószoftver megnyitásához:

● Windows 8,1: Kattintson a kezdőképernyő bal alsó sarkában megjelenő lefelé nyílbillentyűre,

majd válassza ki a nyomtató nevét.

● Windows 8: Kattintson a jobb gombbal a kezdőképernyő egy üres területére, kattintson a Minden

alkalmazás elemre az alkalmazássávon, majd válassza ki a nyomtató nevét.

● Windows 7, Windows Vista és Windows XP esetén: A számítógép asztalán kattintson a Start

gombra, kattintson a Minden program lehetőségre, majd a HP elemre, kattintson a nyomtató

mappájára, majd válassza ki a nyomtató nevét megjelenítő ikont.

de nekem eleve semmilyen nyomtató ikon nincs az asztalon. nem találtam sehol sem olyat ahol ír olyat hogy lap beolvasása. csak a vezérlő pultban tudtam az eszközök és nyomtatókba belépni de ott nincs ilyen hogy lap beolvasása. szóval nem ott kell szkennelni. amúgy a fénymásolás se sikerül egyedül csak a nyomatás. olyan béna vagyok hozzá...köszi előre is!!!

2017. jún. 21. 14:28
 1/4 A kérdező kommentje:
meg ez mi: ellenőrizze, hogy telepítette-e a HP által ajánlott nyomtatószoftvert.----nekem ilyet nem adott be. hogy kell ezt letölteni?
2017. jún. 21. 14:30
 2/4 anonim ***** válasza:

-Szerintem ha más nem egy CD-nek kellett jönnie vele, azon vannak a Meghajtóprogramok, az az alap ami kell mert ezek szerint a Windows nem tudta lekezelni alapból.

-Ha nincs CD akkor a gyáró honlapján Terméktámogatás helyen keresve tipusszám alapján megtalálható. Letölt, telepít.

- A használati utmutatónak kellene hogy legyen olyan fejezete, hogy Üzembe helyezés, Az eleje környékén. Általában ott szokott leírva lenni ez.

2017. jún. 21. 14:48
 3/4 anonim ***** válasza:

[link]

illetve nem tudom mhol és milyen utmutatót találtál, de sztem itt elég jól megtalálsz mindent

[link]

2017. jún. 21. 14:53
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi közben megtalaltam beírtam google be és letöltöttem 😊
2017. jún. 21. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!