Vga driver hogyan?

Figyelt kérdés
Sziasztok 2 kérdésem lenne hozzátok van egy videokártyám neve r7 250 drivert kerestem hozzá ide ki is írtam eszt adtak is egy linket AMD oldaláról töltöttem le ahonnan ki lehetett választani op rendszer meg milyen vgád van stb és ha meg tetted ezeket utána ki dobta a letöltést régen volt már nem emlékszek rá de ha ti tudjátok meg köszönném segítségeteket 2 ik kérdésem az lenne hogy Windows 10 en hogy tudom meg nézni a videokártyámat hogy milyen ? mert sehogy sem találom hol van mert volt egy régi vgám HD 4350 eszközkezelőben tudtam csak meg nézni de ott HD 8000 at mutatott
2017. jún. 20. 15:42
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha hiszed, ha nem, beírod a Google-be, hogy "AMD Driver", és a LEGELSŐ találat az általad keresett oldal! Nem tudom felfogni, értelmes emberek miért nem képesek ezt maguktól megtenni. Na, mindegy.

Töltsd le ezt a programot, és telepítsd:

[link]

Ha elindítod, automatikusan a gépednek megfelelő drivert fogja felrakni.

2017. jún. 20. 22:01
 2/2 A kérdező kommentje:
elsőnek is képzeld meg tettem mert ha rá találtam volna nem írtam volna ide ki másodszor pedig nem az a oldal amit linkeltél egyébként meg meg találtam de azé köszi
2017. jún. 20. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!