Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi történt a szerveremmel?...

Mi történt a szerveremmel? Minecraft aternos. Org

Figyelt kérdés
Az egyik szerveren amit aternos sal csináltam pár emberrel jázszotunk akik ismeretlenek voltak de jó fejek. Egyszer ki hirdetem a szerveremet egy szerver hirdető oldalon. Jöttek még tobben is 3 man voltunk. Aztán jött egy másik ember aki trollkodott egyszer csak azt vesszükk észre hogy egy csomó ember be akar lépni ide furcsára aztán leállitotam a szervert és megint elinfitottam... Még mindig ott vannak át tettem 100000 re a szervert gogy jöjjenek sokan de csak aut vesszem hogy jönnel jönnek mint az iroszok met már 42 ember bent volt. De nem mozdultak csak áltak némelyik kilépet némelyik visszaakart jönni... Oké gondoltam magamban de csak jönnek és azt vettem észre hogy fele ember nek ugyanaza neve van szinte pl: torrent345 torrent345XD és olyan érzésem volt mintha trollkodnának velunk és kiléptem a minecrafg bol de még mindig megy a szerver... ... ... Az lenne a kérdésem hogy ez normális ? Vag, most csak trollkodnak?
2017. jún. 20. 14:35
 1/6 anonim válasza:
Be botolták a szervert. Azok nem játékosok.
2017. jún. 21. 17:24
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia! Megnéztem, az Aternosnál elérhető az "AntiBot-Ultra" plugin, amelyet könnyen telepíthetsz. Nem tudom 100%-osan megmondani, hogy ténylegesen ki is védi-e a bot támadásokat, de azért egy próbát úgygondolom megér...

Ha esetleg nem sikerül feltelepítened ezt a plugin-t, akkor nyugodtan írj nekem privát üzenetet itt, GYIK-en.

További szép napot!

2017. jún. 21. 22:17
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ment a zöld kéz !!! :)
2017. jún. 22. 09:47
 4/6 A kérdező kommentje:
Negpróbáltam az anti boot pulingt sikerűlt de már azt irha a szerver hogy nem elérhető bizonyos okok miatt WTF? De mindegy najd csinálok másikat majd ha akartok jöjjetek fel erre:)
2017. jún. 22. 09:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia, gondolom bent van az AuthMe plugin. Na annak van beépített anti bot funkciója. Lehet a configjában be kell állítani, hogy botoláskor kapcsoljon be, de kézzel is be lehet kapcsolni: /authme switchantibot on
2017. jún. 28. 07:53
 6/6 A kérdező kommentje:
utólsó válaszoló nem volt bent semmilyen plugin és ez vot a baj főleg az anti-bot
2017. júl. 6. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!