Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A Bitlord torrent klienst...

A Bitlord torrent klienst Érdemes használni? [biztonságos vírus mentes? ]

Figyelt kérdés

A piratebay ezt ajánlotta rakjam fel, csak ezzel működik.

Az utorrent 2.2.1 helyet érdemes használni a bitlord-t vagy mást?

Vannak hasonló kliensek mint a bitlord és streaming-en tudom nézni a filmeket. (Szerintem tök jó töltöm lefelé a filmet, de már közben is nézhetem a bitlord torrent kliens segítségével.

2017. jún. 18. 17:32
 1/4 anonim ***** válasza:

"A piratebay ezt ajánlotta rakjam fel, csak ezzel működik."

Marhaság, Denuvo-val és qBittorrenttel is működik. Mindkettő jobb, mint a Bitlord. De a uTorrentnél bármi jobb.

2017. jún. 18. 18:41
 2/4 A kérdező kommentje:

Tixati torrent kliens is jó szerinted?

Akkor szerinted Bitlord torrent klienst töröljem le? Le lehet hozzá még tölteni a BitLord Usenet ami aszt jelentí hogy evvel gyorsabban tudsz letölteni itt van angolváltozat és magyar is Slow downloads? Try BitLord Usenet for free. Download anonymously and with 100% speed.[Lassú letöltések? Próbálja ki a BitLord Usenet ingyen. Letölthet névtelenül és 100% -os sebességgel.] [link]

2017. jún. 18. 19:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Csak reklamozni akarjak,hogy jojjon nekik a penzt a reklamcsikbol.nem egy nagy durranas a bitlord,regen jobb volt.

Microtorrentnel viszont barmi jobb,ahogy irtak.ma a legjobb kliens a qbittorrent,tobb eve hasznalom teljes megelegedessel.barminel tobb peert talal,illetve sikerult vele elernem az 500mbites net korlatjat(51MB/s-el toltott 2000+ peertol egyszerre).legjobb valasztas.

2017. jún. 19. 11:50
 4/4 A kérdező kommentje:

bitlordot szerinted akkor töröljem le?

És a Tixati megbízhatóbb mint a bitlord?

2017. jún. 19. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!