Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Pc összerakás? Nem értek...

Pc összerakás? Nem értek hozzá de amennyire tudtam utána néztem neten.

Figyelt kérdés

Szeretnék egy gépet összerakni játékhoz WoT, WoW, CS hasonlók. Na most érdekelne ez így jó e kihagytam e valamit ha esetleg lejebb lehet valami árából huzni ha igen mi lenne az. Habár tudom így is elég olcsóba van de egy hozzáértőtől szeretnék kapni választ. A következőt raktam össze:

Alaplap:MSI A68HM GAMING

Processzor:AMD Athlon X4 860K 3.70GHz FM2+

Processzor hűtő:DEEPCOOL Gammaxx 200T

Videókártya:ASUS R7240-OC-4GD3-L R7 240 4GB DDR3 OC PCIE

Memória:HyperX 8GB FURY DDR3 1600MHz CL10 HX316C10FB/8

Tápegység:FSP HYPER S 500

Winchester:TOSHIBA Desktop 1TB 7200rpm 32MB SATA3 DT01ACA100 (igen tudom ssd jobb lenne csak na)

Gépház+Optikai meghatjtó

Összesen 137 480 Ft

2017. jún. 18. 15:40
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Na így hogy kivettem a proci hűtőt meg lecseréltem a memóriát Crucial-ra mindjárt olcsóbb lett egy 10-essel. Egyébként gondoltam hogy nem lesz a legjobb ahogy én raktam össze de igazából abszolút nem értek hozzá. Az amit összeraktam 1 órányi utána olvasgatásból lett. :D így már jobbnak tűnik összeállításban is meg árban is jobb lett. És igen azt figyeltem hogy DDR4-es legyen.( CRUCIAL 8GB DDR4 2133MHz CL15 CT8G4DFD8213)

Még egyszer köszönöm a válaszokat sokat segített nagyon!!

2017. jún. 18. 17:32
 12/16 anonim ***** válasza:
Ha még nem vetted meg a konfigot, akkir érdemesebb lenne 4Gb-os RX 460-at venni. Már tegnap is írtam volna, csak akkor nem volt normális áron, de most már megint van pár helyen 4 Gb-os verzió 34 ezer Ft-ert...
2017. jún. 19. 11:08
 13/16 A kérdező kommentje:
Nem vettem meg még majd hónap végén fogom. Mondjuk én nem találtam 34-be. [link] ez volt akörül
2017. jún. 19. 12:45
 14/16 anonim ***** válasza:

Jelenleg Du 2-kor én se látok 34-ért, de délelőtt 11-kor mikor néztem még volt 2 helyen 34K-ért ez a 3 termék ami ebben a kérdésben van. :

https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__..

Azóta az egyik bolt megemelte az árat, a másikban meg elfogyott... :D

Szóval eléggé készlethiány van, pár óra alatt megváltozhat az állás..., rendelés előtt, majd érdemes nézegetni.

2017. jún. 19. 14:27
 15/16 A kérdező kommentje:
Rendben megfogadom a tanácsot és köszönöm ! :) Még egy kérdés az SSD-t olvastam hogy jó ha van de tényleg annyit dob a teljesítményen vagy mellőzhető?
2017. jún. 19. 18:30
 16/16 anonim ***** válasza:

Játékban nem lesz több FPS-ed semennyivel. Az SSD-re telepített játékok gyorsabban fognak betölteni.

Maga a rendszert és az alapvető programokat (böngésző stb...) érdemes az SSD-re tenni. Sokkal gyorsabban kapcsol majd be a gép, gyorsabban nyílnak meg a programok amik rajta vannak, szóval így maga a felhasználói élmény jobb lesz a rendszeren, pörgősebb, de játékélményben SEMMI pluszt nem ad.

2017. jún. 19. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!