Pc összerakás? Nem értek hozzá de amennyire tudtam utána néztem neten.
Szeretnék egy gépet összerakni játékhoz WoT, WoW, CS hasonlók. Na most érdekelne ez így jó e kihagytam e valamit ha esetleg lejebb lehet valami árából huzni ha igen mi lenne az. Habár tudom így is elég olcsóba van de egy hozzáértőtől szeretnék kapni választ. A következőt raktam össze:
Alaplap:MSI A68HM GAMING
Processzor:AMD Athlon X4 860K 3.70GHz FM2+
Processzor hűtő:DEEPCOOL Gammaxx 200T
Videókártya:ASUS R7240-OC-4GD3-L R7 240 4GB DDR3 OC PCIE
Memória:HyperX 8GB FURY DDR3 1600MHz CL10 HX316C10FB/8
Tápegység:FSP HYPER S 500
Winchester:TOSHIBA Desktop 1TB 7200rpm 32MB SATA3 DT01ACA100 (igen tudom ssd jobb lenne csak na)
Gépház+Optikai meghatjtó
Összesen 137 480 Ft
Na így hogy kivettem a proci hűtőt meg lecseréltem a memóriát Crucial-ra mindjárt olcsóbb lett egy 10-essel. Egyébként gondoltam hogy nem lesz a legjobb ahogy én raktam össze de igazából abszolút nem értek hozzá. Az amit összeraktam 1 órányi utána olvasgatásból lett. :D így már jobbnak tűnik összeállításban is meg árban is jobb lett. És igen azt figyeltem hogy DDR4-es legyen.( CRUCIAL 8GB DDR4 2133MHz CL15 CT8G4DFD8213)
Még egyszer köszönöm a válaszokat sokat segített nagyon!!
Jelenleg Du 2-kor én se látok 34-ért, de délelőtt 11-kor mikor néztem még volt 2 helyen 34K-ért ez a 3 termék ami ebben a kérdésben van. :
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__..
Azóta az egyik bolt megemelte az árat, a másikban meg elfogyott... :D
Szóval eléggé készlethiány van, pár óra alatt megváltozhat az állás..., rendelés előtt, majd érdemes nézegetni.
Játékban nem lesz több FPS-ed semennyivel. Az SSD-re telepített játékok gyorsabban fognak betölteni.
Maga a rendszert és az alapvető programokat (böngésző stb...) érdemes az SSD-re tenni. Sokkal gyorsabban kapcsol majd be a gép, gyorsabban nyílnak meg a programok amik rajta vannak, szóval így maga a felhasználói élmény jobb lesz a rendszeren, pörgősebb, de játékélményben SEMMI pluszt nem ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!