Szerintetek ezzel a konfiggal érdemes?
Szerintetek az említett konfiggal elég lenne videó animálásra,3D programozásra,3D rendelésre mivel rengeteget Blenderezek,játékokra stb?
Asus Z170 Pro Gaming alaplap
Intel Core i5-6500 processzor
Kingston 2x8GB DDR4 2400MHz HyperX Fury Black HX424C15FBK2/16 memória
Samsung 250GB EVO Basic MZ-75E250B/EU SSD meghajtó
Western Digital 2TB 64MB SATA3 WD20EZRX merevlemez
FSP 500W Hyper 500 tápegység
Zalman Z3 Plus fekete számítógép ház
Asus DRW-24F1MT fekete OEM DVD író
GTX980 Ti 6GB DDR5 GTX 980Ti GAMING 6G videokártya vagy ehelyett milyet ajánltok??
Vagy mire elég ez a konfig manapság?
azért kérdem,mert meg akarok győződni általatok.
Amit írtál konfigot,még annyiban lennék kíváncsi,hogy a mai játékok mekkora beállítást bírnának el,
És igen tudom még korai lenne,de nagyon furdal a kíváncsiság,idén jön ki az Assassin's Creed Origins és az mennyire futna el?:)
Az 1500x-hez van hűtő ami annyira nem is olyan rossz és még világít is. :D
3,7 Ghz-es OC-t szerintem azzal is bírna.
De, hogy milyen hűtő lenne ahhoz jó, most így sajnos hirtelen nem tudom.. :S
Ami a gtx 1070-et illeti, pár helyen még van, bár ez elég kicsi, de annyira nem melegedős kártya, szóval elég lenne:
két ventis továbbá:
Ezek szerintem még korrekt árban vannak, sajnos a többi már elfogyott és csak drágább helyeken van amiket én találok...
A 4K-s felbontáson csak alacsony/közepes grafikai beállítások mellett érnél el stabil 60FPS-t.
1440/1080p-s felbontásnál gond nélkül futna a legtöbb játék magas/legmagasabb beállítások mellett, jóval 60FPS felett, pár játék kivételével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!