Asztali számítógéphez hangszóró gyanánt 30-40 ezer forint körül mit ajánlanátok?
Nézelődtem, és eddig igazából két alternatíva jöhet szóba, mindkettőnek van hátránya, előnye is:
Logitech Z623 2.1 [link]
Ennek az az előnye, hogy méretre kisebb, ezáltal jobban kezelhető, hátránya pedig, hogy drágább, illetve valszínűleg gyengébben is szól.
Fenton SPB-8
Ennek pedig ugyanaz az előnye, hátránya mint az előbbinek, csak fordítva (vagyis hátrány nagyobb méret, előny jobb hangzás, olcsóbb).
Ha tudtok ezeknél jobbat légyszi írjátok meg!
Köszi!
Azért így a napok alatt egy kisebb hibája körvonalazódni látszik. A hangfalak bekapcsolt állapotukban egyfajta halk zúgást adnak (mint egyébként minden hangszóró), hangerő fel- vagy lecsavarásától függetlenül. Ez nem is lenne baj, csak mivel én géphez használom őket, ha nagy csend van körülöttem, akkor hallható a zúgás, még ha csak nagyon halkan is, de kissé idegesítő. Azonban itt jegyezném meg, hogy hozzá lehet szokni és a THX minősítésnek köszönhetően tényleg mozi, illetve stúdiószintű élményt tud szolgáltatni.
Az pedig pozitív meglepetésként ért, hogy ha bekapcsolva hagyom (én így szoktam), de nem használom kb. 2-3 órán keresztül, akkor automatikusan kikapcsol. De nem úgy ám, hogy utána, pl. a következő használatkor a be- és kikapcsológombbal ismét be kéne kapcsolni, hanem magától érzékeli. Ilyenkor persze a zúgás is elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!